Aduna fonduri pentru artistii cu probleme de sanatate

Aduna fonduri pentru artistii cu probleme de sanatate
Aşa cum au făcut-o de fiecare dată, şi în acest an, Teatrul „Regina Maria” din Oradea a răspuns pozitiv campaniei naţionale „Artişti pentru artişti”, iniţiată de UNITER.

Astfel, în 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, fondurile adunate din vânzarea biletelor la spectacolul „Scripcarul pe acoperiş” vor fi donate artiştilor vârstnici cu probleme de sănătate. Sumele strânse se vor direcţiona către un fond speciacl contrituit, şi anume: Fondul de Solidaritate Teatrală. Reprezentaţia va avea loc de la ora 19:00.

Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” este organizată de UNITER, împreună cu teatrele din Bucureşti şi din ţară cu scopul strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de sănătate.

„Lansată din anul 2002, Campania Naţională «Artiştii pentru artişti» este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii vârstnici cu probleme de sănătate şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

În fiecare an, UNITER împreună cu artişti importanţi şi cu instituţiile teatrale, cu parteneri care s-au asociat acestui program a reuşit să facă posibilă realizarea Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti” prin intermediul căreia se strâng sumele necesare sprijinirii artiştilor vârstnici din toată ţara. Pensionari, persoane singure care au trăit o viaţă în teatru, bolnavi, dar delicaţi şi tăcuţi, aceşti oameni au avut puterea să mobilizeze colegi mai tineri care susţin spectacole de caritate, instituţii teatrale care joacă spectacole sub semnul Campaniei şi spectatori care cumpără bilete la aceste spectacole.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !