Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea se pregăteşte de război

De Cristina Ghilea
5Comentarii
Delia Ungur
Delia Ungur
Consilierii locali ai municipiului Oradea sunt chemaţi, marți, să aprobe un proiect de hotărâre prin care să permită SC Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea SA (ADLO) să îşi angajeze un avocat „în vederea susţinerii intereselor societăţii în faţa instanţelor judecătoreşti şi a altor autorităţi/instituţii de drept public ori privat, dacă este necesar, în vederea soluţionării favorabile a litigiului cu doamna Delia Ungur”.

Fostul manager a chemat în judecată, la contenciosul administrativ, Consiliul Local, Primăria Oradea, prin primarul Ilie Bolojan, şi ADLO, pentru anularea HCL 190/2017 privind numirea membrilor în consiliile de administrație ale societăților Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA şi Administrația Domeniului Public SA, a formei contractului de mandat şi a nivelului componentei fixe a remuneraţiei membrilor CA la societăţile la care Municipiul Oradea este acţionar majoritar.

Delia Ungur a contestat public măsurile introduse prin această HCL, susţinând că ea maschează, de fapt, o încercarea a administraţiei Bolojan de a o debarca de la conducerea parcurilor industriale pentru a atribui, ulterior, postul, pe criterii politice.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor