Agricover Credit îşi continuă extinderea şi deschide la Oradea prima sucursală din regiunea Nord Vest

Agricover Credit îşi continuă extinderea şi deschide la Oradea prima sucursală din regiunea Nord Vest
Solutii de finantare inovatoare destinate exclusiv fermierilor.

Agricover Credit, principala instituție financiară non-bancară specializată exclusiv în finanțarea agriculturii, a inaugurat joi la Oradea prima sucursală din regiunea Nord Vest. Aceasta este cea de a noua sucursală deschisă de companie la nivel național.

Agricover Credit și-a asumat un angajament ferm în a susține performanța și competitivitatea fermierilor români prin soluții de finanțare adaptate specificului activitaților din agricultură, prin răspuns prompt la solicitari și acces simplu și nebirocratic la banii de care fermierul are nevoie pentru dezvoltarea unei afaceri moderne și profitabile în agricultură.

„Deschidem biroul Agricover Credit din regiunea Nord Vest în semn de prețuire și recunoaștere față de munca extraordinară pe care o fac fermierii din această zonă. Venim să susținem performanța și dedicarea acestora, principalul argument al prezenței noastre aici”, a declarat Robert Rekkers, director general Agricover Credit.

Extinderea prin deschiderea de sucursale în regiuni agricole cu potențial mare de dezvoltare, face parte din strategia Agricover Credit ce vizează proximitatea faţă de clienţi pentru a răspunde rapid solicitarilor acestora de finanțare. Agricover Credit își propune creșterea numărului de clienți fermieri, în special a segmentelor de clienți micro, sub 100 hectare și zootehnie.
Inaugurare Agricover_echipa

„Este o zi specială pentru Agricover azi deoarece deschidem filiala pe Nord -Vestul ţării, lucru care înseamnă că Agricover îşi confirmă şi îşi întăreşte poziţia pe regiunea de N-V a ţării, înseamnă că avem un angajament pe termen lung şi nu în ultimul rând înseamnă că vom fi mult mai operativi, mai rapizi răspunzând mult mai eficient nevoilor fermierilor”, a spus la inaugurarea sucursalei Călin Marian, directorul regional Agricover Credit.

La deschiderea sucursalei de la Oradea au fost prezenţi atât reprezentanţi ai autorităţilor locale cât şi fermieri, beneficiari a serviciilor oferite de Agricover Credit.

Traian Bodea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor şi-a exprimat mulţumirea pentru că fermierii bihoreni vor avea astfel parteneri de nădejde.

„Instituaţia Consiliului Judeţean Bihor vă felicită pentru decizia pe care aţi luat-o. Ne bucurăm să fim judeţul din vestul României pe care l-aţi ales pentru a deschide un punct de lucru. Cu toţii ştim că, cu banii se pot face bani, dar şi că sunt termene care nu pot fi amânate. Faptul că veniţi în întâmpinarea clienţilor, a fermierilor care au nevoie de lichidităţi pentru a putea realiza productivitate şi tot odata profit, înseamnă foarte mult pentru zona de nord-vest”, a spus reprezentantul Consiliului Judeţean Bihor.

Abordare personalizată

Pentru a veni cât mai mult în ajutorul fermierilor specialiştii Agricover se deplasează direct în ferme.

„Suntem prezenți aici, pregătiți să susținem dezvoltarea fermierilor. Avem sute de clienți în această regiune şi e foarte important să fim alături de aceștia și să le oferim soluțiile de finanțare de care au nevoie, simplu și rapid. Dispunem de o echipă mobilă de specialiști care se deplasează în fermă pentru a găsi cea mai potrivită soluție de finanțare, fie că vorbim de capital de lucru sau finanțarea achizițiilor de teren agricol”, a punctat Robert Rekkers.

Agricultura poate deveni o componentă economică importantă în regiune, însă pentru a crește un sector agricol performant avem nevoie de soluții specializate. „Datorită suprafețelor extinse de pășune și fânețe de care regiunea Nord Vest dispune vedem un potențial imens de creștere a sectorului zootehnic, în special a fermelor de vacă de carne. În acest sens, avem pregătite soluții și programe speciale pentru fermieri” a conchis directorul general Agricover Credit.

Lanţ integrat

Agricover Credit IFN – subsidiară a Agricover Holding este prima instituție financiară din România care oferă produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal și zootehnic. Cunoașterea și înțelegerea specificului activității agricole permit dezvoltarea de produse inovatoare pentru finanțarea capitalului de lucru și a investițiilor într-o manieră flexibilă, adaptată nevoilor fermierilor.

Agricover Credit a înregistrat o creștere rapidă ajungând, în numai câțiva ani, să fie unul dintre jucătorii cheie în finanțarea

producătorilor agricoli. În anul 2017, Agricover Credit a acordat credite în valoare de 1,37 miliarde de Lei la nivel national unui număr de 2350 fermieri.

În 2017 BERD a devenit acționar în cadrul Agricover Holding SA, cu o investiție de 32 milioane lei în capitalul companiei pentru a subscrie unei participații de aproape 13 procente.

Agricover Holding reunește activitățile de Agri-Business – Distributia de inputuri agricole (samanta, pesticide, ingrasaminte, motorina), Achizitia si valorificarea productiei de cereale si oleaginoase, Servicii de insilozare și Agri-Finance.

Cu un model de business puternic integrat si un numar de peste 4500 de clienti fermieri la nivel national, Agricover Holding este o verigă cheie ce susține eficiența întregului lanț valoric din agribusiness, oferind soluții specializate pentru dezvoltarea afacerilor fermierilor din România.

Advertorial! Hb: 94269

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !