Agricultori si bucatari/opatari pentru Germania

Cei selectaţi vor munci în restaurante renumite
Cei selectaţi vor munci în restaurante renumite
Sunt oferite 220 de locuri de muncă în agricultură şi 60 în domeniul gastronomiei.

Bihorenii care doresc să participe la selecţia pentru munca în agricultură în Germania trebuie să se grăbească. Interviul va avea loc săptămâna viitoare la Bacău. Potrivit informaţiilor primite de la Simona Burdean, consilierul Eures de la AJOFM Bihor, până în prezent şi-au exprimat intenţia de aparticipa la interviul de la Bacău circa zece persoane. „Interviul va avea loc în zilelele de 21 – 22 martie. Până atunci, săptămâna aceasta, cei care doresc să participe, se pot prezenta pentru informaţii la Biroul Eures”, a precizat Simona Burdean.

Cei interesaţi trebuie să ştie că este vorba despre 70 de locuri de muncă la cules de sparanghel şi căpşuni şi de 150 de locuri de muncă la vânzarea produselor agricole. Sunt solicitaţi femei şi bărbaţi care au aexperienţă în agricultură, condiţie fizică bună şi cunoştinţe de limba germană. „Cei care aplică pentru posturl de vânzător produse agricole trebuie să aibă cunoştinţe extinse de limba germană, deoarece vor intra în contact cu clienţii”, a subliniat consilierul Eures.

Salariul oferit este de 800 de euro net pe lună după reţinerea asigurărilor sociale, impozitului cazării şi mesei. Timpul de lucru este de 40 – 50 de ore pe săptămână, iar angajarea se face pe perioada aprilie – iunie.

O altă ofertă pentru Germania vine din domeniul gastronomiei de sistem. Este vorba de 60 de posturi pentru următoarele meserii: bucătar/bucătărese, cameriste, ospătari, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem respectiv: Mc Donald’s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria, etc.

Se pot prezenta persoane cu calificare profesională încheiată sau experienţă în domeniul gastronomic solicitat. Solicitanţii trebuie să deţină cunoştinţe de limba germană de bază, nivel B1/B2, pentru personalul auxiliar şi cunoştinţe extinse nivel C1/C2 pentru personalul de specialitate. Angajarea se face pentru perioada mai – noimbrie. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1.200 – 1.500 de euro brut pe lună pentru personalul auxiliar şi 1.500 – 2.000 de euro brut pe lună pentru personalul de specialitate. Cazarea este asigurată de către angajator (gratuit sau negociabilă).

„Pentru acest domeniu preselecţia şi interviul va avea loc la Sibiu într-o locaţie despre care vom fi informaţi în perioada următoare”, a declarat Simona Burdean.

D.B.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !