Aleargă! Pedalează! Donează! 24h pentru un zâmbet

De Costel Demian
Reactualizat la:
1Comentariu
Aleargă! Pedalează! Donează! 24h pentru un zâmbet
Clubul Sportiv Xterra Bihor organizează vineri, 21 decembrie, o nouă ediție a evenimentului caritabil „24h pentru un zâmbet”.

Beneficiarul ediției din acest an este Secția de Oncologie Pediatrică a Spitalului Municipal Gavril Curteanu din Oradea.

Lansat în 2012 de sportivul de anduranță István Szokolszky, vicepreședinte al clubului sportiv Xterra Bihor – acesta s-a oferit să alerge 24 de ore încontinuu pentru a aduna fonduri în beneficiul secției sus amintite. István este însoțit în fiecare an și de un ciclist, care pedalează de asemenea 24 de ore.

Donațiile sunt folosite pentru achiziționarea de echipamente medicale/consumabile, conform nevoilor prezentate de șeful secției – contribuind astfel la șansa de vindecare a copiilor bolnavi și la îmbunătățirea condițiilor de ședere în spital.

„În anii precedenți, din sumele colectate s-au donat secției de oncologie pediatrică: INFUZIOMATE, NEBULIZATOARE (aparate pentru sterilizarea aerului) ȘI APARATE DE AER CONDIȚIONAT”, transmit reprezentanții Xterra Bihor.

Doritorii se pot alătura

Pe lângă banda și bicicleta destinate sportivilor de performanță, la fața locului vor fi alte două benzi și două biciclete destinate publicului și/sau sponsorilor. Cei care doresc să se alăture sportivilor o pot face printr-o programare în tabel https://goo.gl/TQayYQ sau la numărul de telefon: 0727.707.404. Participarea se poate face în schimbul a 50 lei pentru 30 de minute de alergare sau pedalare.

„Participarea fizică este importantă pentru că astfel puteți susține și încuraja sportivii de anduranță care aleargă și pedalează 24 de ore pe de o parte, și puteți fi un exemplu de implicare în acțiuni de responsabilitate socială pe de altă parte”, precizează organizatorii.

Cum se donează

Dacă doriți să susțineți cauza „24 de ore pentru un zâmbet” aveți patru metode prin care puteți face donații:

1. Particpând la eveniment, alergând sau pedalând oricând în intervalul de 24 de ore al evenimentului, prin înscrierea în tabelul programator, în schimbul unei donații de 50 RON/30 minute. Tabel online programator: https://goo.gl/TQayYQ

2. Personal: Donând orice sumă (în funcție de posibilități) în cutia de donații expusă la eveniment (în intervalul 21.12.2018 ora 18.00 – 22.12.2018 ora 18.00), în Lotus Center (Food Court).

3. Online: Donând orice sumă (în funcție de posibilități) prin platforma de fundraising „Galantom”, la linkul de mai jos: http://xterra.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=7216

4. Transfer bancar: Donând orice sumă (în funcție de posibilități) în contul asociaței sportive „Asociatia Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor”, cu mențiunea „24 de ore pentru un zâmbet”:

Cont RON: RO19 INGB 0000 9999 0396 5832, ING Bank1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor