Aleargă pentru un zâmbet

De Veronica Bursaşiu
Aleargă pentru un zâmbet
În urma maratonului caritabil care are loc în perioada 20-21 decembrie, organizatorii speră să strângă 6.000 de euro.

Banii ar urma să ajungă în conturile Spitalului Gavril Curteanu pentru a procura aparatura necesară tratării copiilor bolnavi de cancer.

Pe parcursul campaniei vor fi amplasate 3 benzi de alergare și 3 biciclete spinning in Lotus Center la Food Court la etaj, pe care se vor alerga, respectiv pedala incontinuu 24 de ore, dupa cum urmeaza: individual: Szokolszky István va alerga continuu 24 de ore, reprezentanţii companiilor participante la campania “Donează kilometrii de fericire” şi alergatori individuali sau grupuri de alergatori fundraiseri/donatori.

Pe partea de spinning, individual Bereczki Tibor pedalează continuu 24 de ore, la o altă bicicletă vor pedala reprezentanţii companiilor participante la “Doneaza kilometrii de fericire”, iar la cea de-a treia bicicletă vor fi prezenţi alergători individuali sau grupuri de alergători fundraiseri/donatori .Obiectivele ediției a II-a evenimentului caritabil sunt: strângerea de fonduri pentru achiziţionarea de minim 3 infuzomate, dispozitive indispensabile în tratarea copiilor bolnavi de cancer. Valoarea unui infusomat este de 2000 de EURO, dar şi depășirea recordului din anul trecut: pe banda de alergare 200 km și pe spinnig 700 km în 24 de ore. Evenimentul va avea loc în perioada 20-21 decembrie 2013 în Lotus Center Food Court, de la ora 16.30 va avea loc deschiderea oficială și de la ora 17.00 se va da startul campaniei. Pe parcursul evenimentului va fi amplasată o cameră, prin care veți putea vizionaliza life-stream tot evenimentul.

Donațiile și sponsorizările sunt așteptate in contul:RO53INGB0000999902340276 deschis la ING Bank, Sucursala Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !