Ambasadorul SUA, Hans Klemm, în vizită la Oradea

Ilie Bolojan, Hans Klemm, Ioan Mihaiu şi Pasztor Sandor
Ilie Bolojan, Hans Klemm, Ioan Mihaiu şi Pasztor Sandor - © Foto: Prefectura Bihor
Anul viitor Hans Klemm, ambasadorul SUA, ar putea organiza în Bihor un eveniment dedicat mediului de afaceri.

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a vizitat Oradea joi, 9 noiembrie. Acesta a fost primit la Prefectura Bihor de către prefectul Ioan Mihaiu, la întrevedere participând şi preşedintele Consiliului Judeţean, Paszor Sandor şi primarul Oradiei, Ilie Bolojan. După întâlnirea de la Prefectură, Klemm s-a dus la Comunitatea Evreiască, spun surse din Prefectură. La Prefectură s-a discutat despre cooperarea economică româno-americană.

„Vizita în judeţul Bihor a avut ca scop întărirea relaţiilor de colaborare economică și culturală cu
reprezentanţii instituţiilor şi autorităţilor publice din judeţul Bihor. În cadrul vizitei, membrii delegației județului au prezentat avantajele competitive ale județului Bihor din punct de vedere economic, turistic şi al deschiderii manifestate faţă de mediul de afaceri.

În discuție au mai fost abordate teme legate de corelarea formării profesionale de realitățile economice locale, de gestionarea și protejarea patrimoniului cultural, precum și de cooperarea româno-americană în domeniul economic.

Ambele părți au apreciat necesitatea ca astfel de întâlniri bilaterale să aibă loc mai frecvent, manifestându-se un interes crescut pentru o bună colaborare în continuare, Excelența Sa Hans Klemm exprimându-și în acest sens intenția de a organiza la începutul anului viitor un eveniment dedicat mediului de afaceri din județul Bihor”, transmite Prefectura Bihor, printr-un comunicat emis ulterior întâlnirii ce s-a desfăşurat în biroul prefectului de Bihor.

Vizita precedentă a ambsadorului Klemm în judeţul Bihor a avut loc în toamna anului trecut, pe fondul alegerilor prezidenţiale din SUA.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor