Amenzile pentru gunoaie, contestate de asociaţii

Periodic, mizeria se adună în jurul ţarcurilor cu containere
Periodic, mizeria se adună în jurul ţarcurilor cu containere
Coaliţia Rogerius consideră injuste amenzile aplicate de Primărie pentru mizeria din jurul ţarcurilor cu containere.

Asociaţiile de proprietari din Rogerius – Coaliţia Rogerius – se roagă de municipalitate să înceteze cu amenzile la adresa lor. Este vorba despre amenzi pentru mizeria din jurul containerelor şi a ţarcurilor pentru containerele de gunoi. Mai cu seamă că, după cum se ştie, mizeria e rezultatul „căutărilor” la care se dedau cerşetorii.

Vineri, reprezentanţii asociaţiilor din Rogerius s-au întâlnit cu viceprimarul Mircea Mălan, cu care au abordat şi această problemă.

Pe la aleşii locali

„Reprezentanţii Coaliţiei au considerat ca injustă măsura de aplicare a amenzilor ce se dau către asociaţiile de proprietari datorită mizeriei (gunoaielor) ce apar în jurul ţarcurilor de containere. Având în vedere că în momentul de faţă nu există resurse şi nici competenţe de a controla situaţiile de acest gen, s-a adresat rugămintea de a opri aplicarea acestor tipuri de amenzi. Propuneri pentru reglementarea situaţiei au venit din ambele părţi (securizarea intrării, montarea de camere video), dar, ţinând cont că nu s-a reuşit ajungerea la un consens deplin în privinţa elementului-cheie, membri grupării civice au specificat faptul că se vor adresa consilierilor locali şi vor susţine necesitatea modificării hotărârii de Consiliu Local care prevede aceste amenzi”, se arată într-un comunicat al Coaliţiei Rogerius, semnat de Adrian Simon. Aşadar, până la urmă reprezentanţii asociaţiilor vor merge cu jalba-n proţap pe la consilierii locali…7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor