Andrada Anton, idolul viitoarelor gimnaste

De Simona Albinaru
1Comentariu
foto: oradealife.ro
foto: oradealife.ro
De la patru concursuri elevele antrenate de tânăta bihoreancă s-a întors cu nu mai puţin de 18 locuri I.


Andrada Anton are 22 de ani şi de 15 ani practică cu talent gimnastica ritmică. A fost componentă a lotului naţional de gimnastică ritmică, obţinând 10 titluti naţionale, dar şi multe internaţionale.

În prezent este masterantă în cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Oradea, dar şi antreneaza circa 100 de fete talentate în cadrul clubului Top Performance, având antrenamente atât în Oradea cât şi în Beiuş. Chiar dacă fetele nu frecventează decât de un an cursurile ei, sau unele chiar de o perioadă mai scurtă, rezultatele muncii lor nu au întârziat să apară, astfel că tânăra antrenoare alături de elevele sale au fost prezente deja la două concursuri internaţionale şi la două concursuri în tară.

De la Zdrenjanin (Serbia), concurs care a avut loc pe data de 28 martie fetele de la Top Performance s-au întors cu trei locuri I, două locuri II şi un loc III. La acest concurs, la categoria seniori, a participat şi antrenoarea Andrada Anton obţinând locul I şi II, totalul partcipanţilor fiind de 350 de numere la diverse categorii.

Învăţate deja cu podiumul, de la cel de al doilea concurs de la Vrsac (Serbia), desfăşurat pe 27 aprilie bihorencele s-au întors cu numeroase premii. Astfel, s-au obţinut două locuri I, trei locuri II, un loc III şi un loc IV. Totalul de numere din concurs fiind de nu mai puţin de 550.

În palmaresul fetelor antrenate de Andrada Anton şi alte premii obţinute la concursul internaţional care a avut loc în intervalul 1-2 mai la Timişoara. Aici au obţinut nu mai puţin de cinci locuri I, trei locuri II, patru locuri III şi un loc IV. Şi la acest concurs a concurat şi antrenoarea Andrada Anton obţinând în prima zi a concursului premiul special al juriului pentru cel mai bun dansator al zilei.

Podiumul a fost dominat de fetele de la Top Performance şi în cadrul concursului IDO, care a avut loc în Oradea în data de 9 mai. Aici au obţinut opt locuri I şi şase locuri II.

„Pentru că şi domnişoara antrenoare dansează şi o văd fetele reprezintă un model şi idol pentru micuţele dansatoare. Fetele o iubesc și merg cu plăcere la orele de balet”, ne-a spus mama unei dintre fetiţele antrenate de Andrada Anton.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor