Andrei Damian, de la fotografie la muzică

De Veronica Bursaşiu
Apus pe Malul Crisului
Apus pe Malul Crisului
Fotograful de la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, Andrei Damian, câștigă din nou premiul I.

Andrei Damian, elev în clasa a XI-a E, filiera tehnologică, profil tehnic, specializarea tehnician operator tehnică de calcul la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, Oradea, reușește, încă o dată, să impresioneze prin fotografiile sale, câștigând premiul I în 2017 la Simpozionul Național „Oradea- Centru Cultural și European.

Cultură și civilizație organizat de Liceul Teoretic Aurel Lazăr, la secțiunea artă fotografică. Tânărul a fost coordonat de profesorul Ramona Hontilă. Alături de el a fost premiat cu premiu special, la secțiunea eseu, și Dume Florin, elev în clasa a XI-a H, specializarea bucătari, coordonat de rof. Mela Delia.

a-d-queen-mary

Andrei este deja cunoscut în lumea fotografică, atât prin fotografiile sale, cât și prin premiile câștigate până acum, care îi atestă talentul și originalitatea. Tot în anul 2017 el a mai câștigat premiul III la Concursul Național de artă fotografică „Trasee în alb-negru și color ” organizat de Clubul Copiilor Bârlad și premiul I la concursul de fotografie pentru liceeni „9 Mai, 9 Zile, 9 Cuvinte ” organizat de Facultatea de Științe Economice Oradea.

Apreciat de specialiști ai lumii fotografice, admirat de colegi și încurajat de profesori, Andrei Damian este un adolescent inteligent, cu bun simț și cu un extraordinar simț al umorului. El are o sensibilitate care îl împinge spre zona teatrului și a filmului.

a-d-before-storn

Însă acest tânăr artist este și pragmatic, îmbinând pasiunea sa cu ceea ce s-ar putea numi primul său job: fotograf pentru site-ul care promovează orașul nostru, „Oradea în imagini”. Și, prudent dar totuși hotărât, pășește spre o noua zonă încă necunoscută lui, muzica. A început de curând să scrie versuri, pe negative luate de pe internet și astfel începe o aventură nouă pentru Andrei.

andrei0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !