Angajări la Primărie, la Consiliul Județean, Universitate şi la spitalul Curteanu

De Dan Birta
Reactualizat la:
2Comentarii
Angajări la Primărie, la Consiliul Județean, Universitate şi la spitalul Curteanu
Oferta de locuri de muncă din judeţul Bihor este în prezent de 742 de posturi.

Deşi este toamnă, se observă un dezgheţ la locurile de muncă în mai multe instituţii bugetare din judeţul Bihor. În baza de date a AJOFM Bihor sunt anunţate în prezent mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi la Primăria Oradea, Consiliul Judeţean Bihor, Spitalul Gavril Curteanu, Administraţia Bazinală Crişuri şi Universitatea Oradea.

Se caută bugetari

Astfel, Consiliul Judeţean Bihor angajează un consilier asistent, cu o vechime de un an şi un consilier superior cu o vechime de nouă ani. Primăria Oradea are şi ea nevoie de un cosilier debutant, post pentru care nu este necesară vechimea, dar sunt necesare studii superioare în domeniul ingineriei electronice şi a telecomunicaţiilor sau ingineria sistemelor şi calculatoarelor, precum şi un consilier superior, post pentru care se cere o vechime de nouă ani.

Persoanele care au o diplomă de asistent medical generalist sau radiologie au şansa de a se angaja la Spitalul Gavril Curteanu. Sunt disponibile zece posturi pentru asistent medical generalist debutant şi un post pentru asistent medical radiologie debutant. Este important de ştiut faptul că nu se cere experienţă.

Cei care vor să intre în categoria bugetarilor pot să se angajeze la Universitatea Oradea. Posturile diponibile sunt: un secretar, cu o vechime de trei ani, trei ingineri debutanţi – fără vechime şi experienţă şi doi ingineri cu şase ani vechime.
Tot pentru cei care doresc să devină bugetari sunt şi cele două posturi de la Administraţia Bazinală Crişuri. Este vorba despre un inginer cu studii superioare în domeniul ingineriei mediului sau geodeziei şi un inginer chimist. Nu se cere experienţă.

Angajări la privat

În baza de date a AJOFM Bihor sunt disponibile în prezent 742 de locuri de muncă. Dacă scădem locurile de muncă pentru bugetari, râmân pentru sectorul privat circa 720 de job-uri.

Din categoria posturilor ce necesită studii superioare amintim: administrator bază de date, agent vânzări, analist consultant, asistent manager, coordonator producţie, contabil, economist şi ingineri de diferite specializări.

Oferta pentru persoanele cu studii medii este de 422 de locuri de muncă. Se observă o foame mare de angajaţi în domeniul comerţului. Carrefour, Profi, Auchan, Real, Kaufland au mare nevoie de lucrători comerciali. În ultima vreme, datorită fluctuaţiei mare de personal, companiile amintite au început să mărească salariile şi să flexibilizeze programul angajaţilor, încadrând şi studenţi cu patru ore. Mai mult, sunt companii care acordă decontarea transportului şi bonus de fidelitate la salariu, în funcţie de vechimea în cadrul firmei.

Alte meserii cu mare căutare pe piaţa muncii bihorene sunt: agent de pază, bucătar, cameriste, confecţioner îmbrăcăminte şi articole din piele, dulgher, fierar betonist, lăcătuş, mecanic auto, operator CNC, sudor, strungar, etc.
Oferta care se adresează muncitorilor necalificaţi cuprinde 206 job-uri.

În judeţ, la Beiuş sunt disponibile 35 de locuri de muncă şi la Salonta 20.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor