Anunt de presă

Anunt de presă
Anunț începere proiect: ” INFIINTARE SERVICE CAMIOANE ”.

ECOPARTS SRL anunţă începerea activităţilor proiectului “ Infiintare service camioane“ Cod SMIS 111540, finanțat prin Regio Programul Operaţional Regional 2014–2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 : “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”. Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivelul regiunii Nord-Vest de către Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 30.06.2016–31.03.2020 și are o valoare totală de 1.334.428,62 lei. Finanțarea nerambursabilă primită este în valoare de 890.644,71 lei, din care 757.048,00 lei din FEDR. Contract de Finantare Nr. 2704/25.07.2018.

Obiectivul principal al proiectului il constituie dezvoltarea microintreprinderii ECOPARTS SRL prin infiintarea unui service de camioane din domeniul intretinerii si reparatiei de autovehicule.

Obiectivele specifice:

1. Infiintarea unei noi unitati de prestari servicii prin construirea unui service de camioane in domeniul intretinerii si reparatiei de autovehicule astfel:

– Construirea spatiului de prestare servicii la adresa Municipiul Oradea, str. Uzinelor, nr. 60, nr. cadastral 195059, judetul Bihor suprafata construita de 510,30 mp;

– Dotarea cu echipamente tehnologice, utilaje specifice activitatii de intretinere si reparatii camioane.

2. Cresterea numarului mediu de salariati ca urmare a realizarii proiectului cu 5 salariati si mentinerea numarului mediu de salariati actuali din cadrul societatii.

3. Respectarea si promovarea principiilor orizontale privind dezvoltare durabila si egalitate de sanse prin:

– utilizarea surselor regenerabile de energie prin achizitionarea de panouri solare pentru alimentare cu energie termica pentru obtinerea apei calde menajere

– eficientizarea iluminatului in spatiile de productie prin echiparea corpurile de iluminat fie cu surse LED fie cu tuburi flourescente (surse de iluminat eficiente si durabile)

– angajarea de persoane din urmatoarele categorii defavorizate: o persoana cu varsta de peste 50 de ani

– includerea persoanelor de sex feminin atat in echipa de management si implementare a proiectului cat si in echipa de operare a investitiei.

Advertorial!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !