Aproape 800 de job-uri vacante în Bihor

De Dan Birta
2Comentarii
Aproape 800 de job-uri vacante în Bihor
Cele mai consistente oferte sunt pentru ingineri, şoferi şi pentru confecţionerii de îmbrăcăminte şi încălţăminte.


Persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă au de ales dintre cele 790 de oferte din baza de date a AJOFM Bihor. Dintre acestea, 70 sunt destinate persoanelor cu studii superioare. Cele mai multe slujbe sunt pentru inginerii de diferite specializări: materiale de construcţii, automatizări, maşini unelte, metalurgie neferoasă, de producţie şi mecanici. Urmează cei cu studii în doemniul calităţi: controlor de calitate, analist calitate şi auditor în doemniul calităţii. Domeniul economic şi administrativ oferă, de asemenea, multe job-uri: director vânzări, economişti, facturişti şi funcţionari administrativi.

Studii medii

Pentru persoanele cu liceu sau cu şcoală profesională oferta este de 460 de locuri de muncă. O ofertă foarte bogată, de peste 60 de posturi, se adresează şoferilor de diferite categorii: şoferi de tir, şoferi de autocamioane, şoferi de taxi. Cine vrea o muncă mai uşoară din punct de vedere fizic poate opta pentru unul dintre cele 56 de posturi de agenţ servicii clienţi sau operator vânzări prin telefon. Industria uşoară oferă, de asemenea, câteva zeci de locuri de muncă pentru confecţionerii de încălţăminte şi îmbrăcăminte. Oferta este destul de bogată şi în doemniul prelucrărilor mecanice pentru cei care au calificarea de sudor, reglor, strungar, lăcătuş, frezor, operator CNC sau debavurator. În domeniul comerţului sunt locuri de muncă pentru agenţi de vânzări, casieri, lucrători comerciali, vânzători şi facturişti. Mai există locuri de muncă pentru specialişti în service auto: mecanici auto, tinichigii şi electricieni auto, dar şi pentru cei caredoresc să muncească în construcţii şi amenajări: decoratori, instalatori, maistru în construcţii, zugravi, zidari, tencuitori. Domeniul HORECA iese în faţă cu oferte pentru bucătari, ospătari şi cameriste.

Oferta pentru muncitorii necalificaţi este de 170 de slujbe. Angajările se fac în doemniul curăţeniei, infirmeriei, manipulanţi marfă, în confecţii şi încălţăminte, în metalurgie, etc. În judeţ, la Aleşd sunt oferite 50 de locuri de muncă, la Salonta – 23, la Beiuş – 16 şi la Marghita unul.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor