Aprobă SF-uri pentru străzi

Aprobă SF-uri pentru străzi
În ședința Consiliului local din această lună, aleşi au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea străzii Apateului, în prelungirea străzii Hack Halasi Gyula până la joncțiunea cu pasajul suprateran din zona străzii Ciheiului.

Obiectivul situat în Sud-Vestul municipiului, în Cartierul Grigorescu face legătura între intersecția străzii Hack Halasi Gyula cu strada Apateului și breteaua de legătură a pasajului propus a se executa peste drumul de centură în zona străzii Ciheiului.

Valoarea proiectului de modernizare este de 866.287 lei, cu TVA și cuprinde modernizarea unei suprafețe carosabile de 2.132 mp, 1105 m trotuare noi, 410 m suprafață pistă bicicliști, amenajare accese la proprietăți, realizare canalizare pluvială.

Amenajările propuse, a căror termen de realizare va fi de 3 luni, vor duce la mărirea fluenței traficului, creșterea confortului pentru participanții la trafic, mărirea siguranței circulației și reducerea numărului de accidente, igenizarea zonei.

Lucrările cuprinse în cadrul acestui obieciv se vor corela cu obiectivul de investiție a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România „Pasaj suprateran peste drumul de centură al municipiului Oradea în zona străzii Ciheiului”.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !