Arbitrul vorbea la telefon în timpul meciului!

De Gavril Nutiu
Reactualizat la:
Ionel Bungău
Ionel Bungău
Directorul CS Crişul, Ionel Bungău s-a declarat dezamăgit de arbitrajele de care au parte echipele juvenile de polo ale clubului orădean.

„La cel de-al doilea turneu final al Campionatului Naţional de juniori II, s-a văzut clar o tendinţă a arbitrilor şi a celor care-i conduc de a favoriza echipele bucureştene Steaua şi Dinamo. În timpul meciului cu Dinamo, noi am înscris un gol valabil, la care mingea a trecut de linia porţii, dar arbitrul de poartă nu a fost atent deoarece vorbea la telefon! Unde s-a mai văzut vreodată aşa ceva la un meci de polo, ca un arbitru să vorbească la telefon în timpul unui meci?! Au fost şi alte aspecte extrem de deranjante. În timpul partidei dintre Steaua şi Dinamo, un jucător dinamovist a aruncat în apă un scaun şi alte obiecte după ce a fost eliminat, dar arbitrii s-au făcut că nu-l văd. Tot la acel meci, s-a iscat o bătaie generală între jucătorii celor două echipe, la care au participat şi jucători de pe bancă.

Arbitrii nu au consemnat nimic în foaia de joc, rezumându-se doar la a le striga jucătorilor să se oprească, pentru că altfel vor fi sancţionaţi. E de prisos să mai spun că în foaie nu s-a consemnat nimic. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă aceste fapte erau comise de jucătorii Crişului? Bineînţeles că oficialii federaţiei, eternii Badea Băjenaru (vicepreşedintele Comisiei de Arbitri, n.r.) şi Virgil Pleşca (antrenor federal la juniori) nu au văzut nimic în neregulă. Mă întreb până când vor mai fi toleraţi aceşti feţi frumoşi ai poloului românesc, care nu fac nimic pentru acest sport, închizând ochii la nesfârşit la greşelile arbitrilor. Până când va continua această ură viscerală împotriva echipelor clubului nostru?”, a declarat directorul CS Crişul.

Memoriu fără răspuns

Ionel Bungău a afirmat că federaţia nu a catadicsit nici până acum să dea un răspuns la memoriul clubului orădean împotriva arbitrilor Dumitrache şi Bălănescu, care au viciat rezultatul meciului dintre Amefa Arad şi Crişul, din timpul primului turneu final al CN de juniori I. „Nici măcar nu ni se dă vreun răspuns, pur şi simplu nu suntem băgaţi în seamă. De data aceasta însă nu ne vom opri. Dacă nu ni se va oferi niciun răspuns la acel memoriu, sunt decis să merg până la ministru şi să îi prezint acest caz. Nu este posibil ca această ostilitate împotriva Oradiei să continue la nesfârşit fără a fi curmată. Dacă nu vom face ceva, dacă ne vom complace în această situaţie, atunci se va considera probabil că este normal să fie aşa. Repet, acest fapt trebuie să înceteze. Îmi asum ceea ce spun, această situaţie din poloul românesc nu mai poate continua”, a conchis directorul Ionel Bungău.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !