Armele şi muniţia, la armurier

De Otilia Șandor
Armele şi muniţia, la armurier
Posesorilor de arme li se aminteşte că permisul de armă are o valabilitate de cinci ani de la data emiterii sau a ultimei vize.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase de la Poliţia Bihor spun că posesorii de arme au obligaţia ca, în termen de 10 zile de la data la care expiră valabilitatea permisului de armă, să depună toate armele deţinute şi întreaga cantitate de muniţie la un armurier autorizat şi să facă dovada depunerii acestora la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase în termen de 10 zile.

Cererea de prelungire a valabilităţii permisului de armă se depune cel târziu în ultima zi de valabilitate a documentului, aceasta fiind însoţită de certificatul de cazier judiciar, avizul psihologic, fişă medicală, o fotografie 3X4, copia actului de identitate, a permisului de armă şi, după caz, a permisului de vânătoare. O dată cu depunerea documentelor, vor fi prezentate toate armele înscrise în permisul de armă, informează poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, compartiment deschis publicului în fiecare zi de marţi, între orele 9:00 – 11:00 şi în fiecare zi de joi, între orele 14:00 – 16:00.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !