Atentie la foc in Noaptea Invierii!

Atentie la foc in Noaptea Invierii!
Pentru ca marea sărbătoare creştină, Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, să poată fi trăită liniştit şi probleme, pompierii roagă toţi bihorenii, de la oraşe şi sate, „să respecte cu stricteţe măsurile de apărare împotriva incendiilor”. 

Lt. Cristian Herţe, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe Crişana transmite că „se interzice lăsarea lumânărilor sau candelelor aprinse în lăcaşuri de cult, inclusiv în chilii”. Pompierii spun că lumânările trebuie aprinse doar în afara lăcaşurilor de cult, în locuri special amenajate şi dotate cu mijloace de primă intervenţie în caz de incendiu.
Lt. Herţe spune că este „este strict interzisă şi folosirea focului deschis în locuri în care se lucrează sau se depozitează substanţe combustibile şi / sau inflamabile”.

Nu parcaţi lângă biserici

Pompierii atenţionează şoferii să îşi parcheze maşinile mai departe de lăcaşurile de cult, pentru ca autospecialele de intervenţie să aibă acces în caz de incendiu, De altfel, pompierii spun că ar trebui marcate şi lăsate libere pe tot parcursul slujbei de Înviere căile de acces şi de evacuare în caz de incendiu
Pompierii asigură că se vor suplimenta mijloacele de intervenţie pentru cazuri de incendii la lăcaşuri de cult din zone mai izolate ori greu accesibile.

Nu în ultimul rând, pompierii roagă bihorenii să renunţe la improvizaţiile de la instalaţiile electrice şi să nu utilizeze butelii de aragaz defecte sau reşouri improvizate.

Unitati medicale deschise de Pasti in Oradea

Sfaturi pentru evitarea „raului” de Paste0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !