Au dansat pentru Ghiţă

10Comentarii
Au dansat pentru Ghiţă
ORADEA – Zeci de orădeni au ieşit în strada vineri noaptea, pentru a fi alături de Cornel Ogrean, orădeanul care dansat pentru fratele său Ghiţă. Acesta a ajuns în marea finală a competiţiei „Dansez pentru tine”, emisiune transmispă de postul de televiziune Pro Tv.

Deşi de la începutul concursului s-au dovedit a fi printre cele mai bune echipe, vineri seara, Cornel şi Elena nu au reuşit să intre în sufletele tuturor românilor, astfel că procentajul obţinut în urma voturilor telespectatorilor a fost de numai 37,41 % în comparaţie cu 62,59% cât au primit Carmen şi Victor, echipa cu care s-au „duelat”.

Cu toate acestea, prietenii lui Cornel, membrii trupelor: „M7Q”, „Cool Style”, „Bizar” şi „Feelig Dance” au fost alături, mai mult, cu ajutorul unor persoane de bună credinţă au strîns 12 milioane de lei, au mai cumpărat un televizor, mobilă şi alte lucruri de care Ghiţă şi familia sa au nevoie.

 

Căştigătorul a fost Dani

Coco şi Elena au ajuns la primul duel alături de Carmen şi Victor. După „lupta” dintre cele două echipe, precedată de ieşirea din concurs a lui Cornel, lupta s-a purtat mai departe între Carmen-Victor şi Adriela-Smily, aceştia fiind deja calificaţi în finală.

Au trezit emoţii şi sentimente pe ritmuri de vals şi au provocat pe toată lumea la rook-roll, moment ce a fost urmat de anunţarea căştigătorului. Deşi a fost un concurs de dans, românii au fost mai mult impresionaţi de cazurile sociale decât de munca artistică a concurenţilor. Astfel, marii câştigători au fost Carmen şi Victor.

Aceştia au reuşit să îndeplinească visul lui Dani (prietenul lui Carmen, paralizat aproape total în urma unui accident), acela de putea face operaţie care-l va ajuta să meargă din nou. Marele premiu a fost de 50 mii de Euro.

 

Insufieciente voturi

Timp de şapte săptămâni, Cornel sau Coco, cum îi zic prietenii, alături de Elena, au învăţăt cele mai importante stiluri de dans, dovedindu-se cu fiecare ediţie tot mai buni. Având în vedere că Ghiţă este imobilizat, visul lui Coco a fost acela de a-i face rost fratelui său un cărucior perfomant şi o proteză, lucruri de care acesta are nevoie pentru a duce o viaţă normală.

Chiar dacă nu a căştigat concursul, Cornel este mulţumit de această experinţă şi de faptul că a avut şansa de a face ceva pentru frăţiorul său. „A fost o experienţă de neuitat şi aş repeta-o de câte ori ar fi ocazia.

Chiar dacă nu am câştigat mă simt foarte bine, mai ales că avut surpriza de a-i avea alături de mama şi pe Ghiţă. Se pare că votul celor de acasă nu a fost în favoarea noastră, chiar şi aşa, noi mergem mai departe”, a spus Cornel Ogrean.

 

Ghiţă, mulţumit pe jumătate

Nici fratele său, Ghiţă nu este deloc supărat. „Pe jumătate sunt mulţumit de rezultat, pe jumătate nu. Eu îl înţeleg pe Dani şi el este paralizat ca mine, oricum fratele meu s-a descurcat cel mai bine”, este de părere Ghiţă.

Clasat pe locul trei, Cornel a căştigat suma de şase mii de Euro. Adriela şi Smily, căştigătorii locului doi au primit 10 mii de Euro. Visul Adrielei (aceasta este din Arad) a fost acela de-aşi ajuta părinţii autişti să audă.

Ioana Iuhas10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor