Au desemnat câştigătorii premiilor la Loterie

De Crina Dobocan
Au desemnat câştigătorii premiilor la Loterie
Caritas Eparhial Oradea a extras biletele câştigătoare la Loteria pentru Duşuri Sociale.

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a dat publicităţii lista cu câştigătorii premiilor Loteriei pentru Duşuri Sociale. Extragerea biletelor câştigătoare s-a făcut joi, 29 mai, în prezenţa jurnaliştilor orădeni. Extragerea premiilor s-a făcut începând cu numărul 15 până la numărul 1 din lista de premii oferite.

„Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător pot veni să-şi ridice premiul de la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial din str. Ep. M. Pavel, nr. 3, de luni până vineri, între orele 9:00 şi 15:00, dar nu mai târziu de 10 iunie 2014. În vederea intrării în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să prezinte biletul cu numărul câştigător. Pentru a fi considerat valid, biletul prezentat trebuie să se potrivească perfect cu partea rămasă la cotorul blocului de bilete. În cadrul acestei Loterii nu este posibilă înlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia în bani sau alte obiecte”, a precizat preotul Olimpiu Todorean.

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a organizat Loteria pentru Duşuri Sociale pentru a susţine programul „Duşuri pentru oamenii străzii”. Pentru a participa la proiect, doritorii au avut de achiziţionat minimum un bilet, pe care era înscris un număr de la 1 la 5.000. Valoarea unui bilet a fost de 5 lei.

„În total s-au vândut 2.135 bilete în valoare de 10.675 lei. Un număr de 16 bilete au fost anulate pentru că erau marcate cu diferite semne. În urnă au fost introduse, în vederea extragerii, 2.119 de bilete”, a precizat preotul Todorean.

Fact box:

Numere şi premii câştigătoare

1822 – Un portofel

3404 – O geantă de voiaj;

4601 – O geantă de voiaj;

4704 – Un joc de masă (şah, table, domino);

2623 – Un pachet cu vitamine pt. două persoane;

0804 – Un pachet cu vitamine pt. două persoane;

1762 – O trusă de cosmetice pt. două persoane;

2412 – Un aparat de cafea Bosch Tassimo;

1222 – Un robot de bucătărie;

0918 – O cină pentru două persoane la Restaurantul Hanul cu Noroc, Oradea;

0321 – O cină pentru două persoane la Restaurantul Hanul cu Noroc, Oradea;

1805 – Un week-end la Coada Lacului pentru două persoane;

0338 – Un weekend la Băile 1 Mai pt. două persoane;

4111 – Şcoală auto, categoria B pt. o persoană;

0404 – O săptămână la Rimini, Italia, pt. două persoane.

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !