Au premiat increderea in firmele bihorene

De Veronica Bursaşiu
Au premiat increderea in firmele bihorene
4000 de bihoreni au fost chestionaţi asupra brandurilor în care au încredere.

 Teatrul Regina Maria a fost, vineri seara, locul unde a fost premiată excelenţa în afaceri. Aproximativ 400 de invitaţi, diplomaţi, oameni de afaceri, oameni politici au răspuns invitaţiei organizatorilor: Federaţia Patronilor Bihor, Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi Uniunea Naţională a Patronatelor din România. Invitatul special a evenimentului, aflat la cea de-a doua ediţie a fost actorul Florin Piersic.Ambasadorul Belgiei în România, Philippe Beke, ambasadorul Israelului Dan Ben-Eliezer, consilierul economic al Ambasadei Spaniei în România, Augustin Navarro de Vicente – Gella, ambasadorul României în Ungaria, Victor Micula, viceprimarul municipiului Debreţin, Papp Laszlo, vicepreşedintele Confederaţiei Industriaşilor din Ungaria, Orosz Csaba au deschis lista personalităţilor prezente la cel mai important eveniment dedicat mediului de afaceri local. Competiţia s-a derulat la nouă categorii, dar au fost acordate, pe lângă acestea şi premii de excelenţă.

 Femei de succes

Femeia de afaceri a anului 2012 a fost desemnată preşedinta Grupului de firme Sapico, Maria Sabin, Lucia Varga a primit titlul de omul politic al anului, iar cel mai bun partener transfrontalier a fost desemnat administratorul hotelului Korona, Palvolgyi Eva. Directorul de resurse umane de la Celestica, Codruţa Bala, a primit premiu de excelenţă la capitolul responsabilitate socială.

Andrei Pop, directorul Continental Forum, a fost ales managerul anului 2012, iar hotelul de cinci stele Double Tree by Hilton a fost desemnat investiţia anului 2012.

 Piersic-show

Aşa cum se aştepta asistenţa, Florin Piersic a marcat în maniera caracteristică fiecare apariţie pe scenă. El nu a uitat să reamintească orădenilor faptul că una dintre cele mai frumoase actriţe din România, orădeanca Ana Selesz i-a fost nevastă. Succesul pe care marele actor continuă să îl aibă la sexul frumos a fost gata să-l împartă cu patronul Lotus Center, Alexander Mudura, un adevărat cuceritor la rândul său.

Patern, Florin Piersic i-a ciufulit părul cu mâna directorului Teatrului „Regina Maria”, Daniel Vulcu. Nici primarul Ilie Bolojan, nu a scăpat de remarcile actorului, care a ţinut să scoată în evidenţă sobrietatea şefului Primăriei spunând că a avut impresia că este şeful orchestrei după ce a observat cât de atent îl ascultau muzicanţii.

  FACT BOX

 Premianţii:

-Agricultură : Agroind Cauaceu

Cultură, educaţie şi sport: CN Emanuil Gojdu,

Turism : Hotel President,

-Sănătate:Spitalul Pelican,

-Industrie: Plastor

Construcţii: Selina, Constructorul Sălard şi Dumexim

-Servicii : RCS-RDS,

-Comerţ:Tiger Amira

-Auto-transport West Group0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !