Aur la internaţionalele de fotografie

De Crina Dobocan
Reactualizat la:
3Comentarii
Aur la internaţionalele de fotografie
Artistul orădean Ovi D. Pop a obţinut patru premii: două medalii de aur, una de bronz şi o menţiune la saloanele internaţionale de fotografie.

Fotografiile artistului Ovi D. Pop încep să fie cunoscute peste tot în lume. Ele spun poveşti despre frumuseţea feminină, despre armonia sufletului şi frumuseţea din el, dar şi despre oameni şi locuri.

Prin imaginile sale, Ovi D. Pop ne demonstrează că adevărata frumuseţe feminină nu se rezumă niciodată doar la o formă corporală atrăgătoare, căci ea este o rezultantă a armoniei dintre trupul, sufletul şi spiritul unei femei. În ultima perioadă, Ovi D. Pop a primit nu mai puţin de 101 premii. Cele mai noi vin de la circuitul celor patru ţări – „Kotor Circuit 2016” (Serbia, Muntenegru, Irlanda şi Croaţia). Două dintre lucrările artistului orădean au fost medaliate cu aur, una cu bronz şi o alta, cu o menţiune.

alexandra

Distincţii

Astfel, lucrarea Judy a primit primul Aur în Irlanda, la categoria Open Color, după ce cu ea orădeanul a mai câştigat, recent, 12 premii în Egipt, România, Ungaria, Bosnia & Herțegovina, Serbia şi Dominica. În schimb, pentru „Macri”, Ovi a primit a V-a medalie de aur, de această dată în Croaţia, la categoria „Woman”.

Cu această imagine, artistul orădean a câştigat nu mai puţin de 20 de premii în Serbia, Ungaria, Irlanda, Croaţia, România, Belgia, Bosnia şi Muntenegru.

Deşi nu a avut o misiune uşoară, juriul „Kotor Circuit 2016” a decis să îi premieze lucrarea „Princesses”, la categoria „People” cu mediala de Bronz. Alegerea nu a fost uşoară nici pentru lucrarea „Alexandra”, distinsă cu Menţiunea onorifică a Photographic Society of America (PSA), la categoria „Woman”, întrucât în urma ei, pentru circuit, au mai fost acceptate aproape 1.000 de imagini.

În circuit au fost înscrişi 231 de fotografi de pe toate continentele, cu câte patru lucrări pentru fiecare categorie. Ovi D. Pop a concurat doar la trei dintre categorii: Open, Woman şi People.

„Pentru mine este o bucurie când văd că ceea ce fac este apreciat, mai ales peste hotare. Am avut fotografii acceptate în 46 de ţări. Mă bucur să reprezint România la saloanele internaţionale sau mondiale de fotografie. Doresc, totodată, să le mulţumesc modelelor mele şi ajutoarelor lor”, a spus Ovi D. Pop.

Îl felicităm cu acest prilej şi îi mulţumim că duce aşa frumos numele fotografiei româneşti şi al municipiului nostru în afara graniţelor.

judy pop

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor