Avem un an de exceptie

Avem un an de exceptie
Directorul LPS Bihorul, Dan Matei a salutat în cadrul conferinţei de presă de azi performanţa deosebită realizată de atleta Ligia Grozav, care a devenit campioană mondială la junioare II, în proba de săritură în înălţime.

„Suntem beneficiarii unui an sportiv de excepţie în viaţa liceului nostru. Orice sportiv este creaţia antrenorului său, a talentului şi a muncii pe care o depune. Modul în care Ligia Grozav a câştigat titlul mondial spune totul despre felul cum se munceşte la liceul nostru. Acest rezultat este o încununare a unei pasiuni, a unei implicări totale atât din partea sportivei cât şi a antrenorului. Le mulţumesc Ligiei Grozav şi antrenorului Virgil Preda pentru această fantastică performanţă. Le mulţumesc şi celor de la Debreţin pentru că le permit atleţilor noştri să se pregătească săptămânal la baza lor sportivă”, a declarat directorul LPS.

Dan Matei a reamintit şi despre titlul european de cadete cucerit în urmă cu două săptămâni de o altă sportivă a liceului, judoka Larisa Florian. „Avem în acest an un titlu mondial, unul european, mai multe titluri balcanice, medalii la cupe mondiale şi nenumărate titluri naţionale. Toţi aceşti performeri au rezultate bune şi la învăţătură. Doresc să spulber pe această cale acel mit fals conform căruia sportivii nu pot să înveţe, trebuind să aleagă între şcoală sau sport. La fel şi despre acea aberaţie că la liceul nostru nu se face şcoală serioasă. Am avut un procent de promovabilitate la bacalaureat de 74 la sută, care este mult peste media judeţului şi a ţării”, a conchis directorul LPS Bihorul.

G.N.

Ligia Grozav, campioana mondiala!

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !