Avertizati si amendati

Avertizati si amendati
Montarea panourilor de avertizare a fost urmată de aplicarea de amenzi contravenţionale.

La începutul acestei luni, şase persoane prinse că au depozitat deşeuri pe domeniul public în zona străzii Armatei Române şi la podul Traian Blajovici au fost uşurate de agenţii Poliţiei Locale de 3.900 lei.

„Primăria Oradea a montat, la începutul acestei luni, două panouri metalice de atenţionare în zona pieţei de vechituri, atât pe str. Armatei Române (înainte de Universitate), cât şi pe str. Traian Blajovici (lângă Podul Traian Blajovici), în vederea prevenirii depozitării deşeurilor menajere sau a molozului pe domeniul public. Astfel, cei care intenţionează să depoziteze ilegal moloz sau alte deşeuri în această zonă sunt atenţionaţi prin două panouri mari, că depozitarea deşeurilor în acest loc este interzisă şi se sancţionează cu amendă de la 100 – 200 de lei în cazul persoanelor fizice şi de la 1500 – 2500 lei în cazul persoanelor juridice”, se arată într-un comunicat al Municipalităţii. Montarea panourilor a fost urmată de controale la faţa locului, ocazie cu care au fost surprinşi cei şase.

Poliţia Locală atrage atenţia cetăţenilor, că în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 725/2006 modificată, privind aprobarea Regulamentului privind serviciile publice, parcurile şi zonele verzi – norme specifice privind protecţia mediului, “Este interzisă depozitarea deşeurilor de orice fel pe domeniul public”. Încălcarea acestor prevederi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 – 200 lei pentru persoane fizice, iar pentru persoane juridice între 1500 – 2500 lei. Cetăţenii municipiului Oradea sunt rugaţi să sesizeze orice încălcare a prevederilor de mai sus la Dispeceratul Poliţei Locale, la numărul de telefon 0259-969 sau la telefonul verde 0800.800.518 (gratuit) sau pe e-mail politia.locala@oradea.ro.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !