Bac greu şi pentru dascăli

De Crina Dobocan
Reactualizat la:
Bac greu şi pentru dascăli
Profesorii bihoreni nu s-au grăbit să afişeze rezultatele la BAC mai devreme de termenul stabilit de metodologie.

„Bătaie de joc!” Astfel au definit părinţii elevilor din Bihor timpul de afişare a rezultatelor de la examenul de bacalaureat. În timp ce majoritatea judeţelor din ţară (excepţie făcând trei-patru) au afişat încă de duminică rezultatele examenului de maturitate, în Bihor acestea au fost date publicităţii doar luni.
„Copilul meu nu a dormit toată noaptea. Nu este corect ca aproape toţi elevii din ţară să-şi afle rezultatele încă de duminică seara, iar ai noştri să le ştie doar luni. Vorbim de judeţe cu populaţie şcolară mică, nu de judeţul nostru unde sunt mulţi absolvenţi. Şi-au bătut joc de copii” a declarat un părinte nemulţumit.
Cu toate că părinţii şi absolvenţii acuză că ar fi vorba de „bătaie de joc” la adresa elevilor sau chiar de „învârteli”, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, prof. Nicolae Avram, linişteşte zicând că rezultatele au fost afişate în timpul prevăzut de Ministerul Educaţiei.
„Am respectat calendarul stabilit de metodologie. Toate lucrările au fost gata de corectat duminică la ora 12. Dar, la nivelul Comisiei Judeţene, s-a stabilit ca rezultatele să fie afişate luni, exact cum prevede metodologia. Azi (luni – n.r.) s-a făcut reverificarea notelor din cataloage pentru a nu exista erori materiale, după care au fost afişate. Am vorbit la Minister şi nu ni s-a adus niciun reproş. La profesorii care au stat la introducerea notelor nu se gândeşte nimeni” a declarat inspectorul Avram.


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !