Balul Lions la Palazzo

Balul Lions la Palazzo
Şi-au respectat şi de această dată deviza: „We Serve”. O ediţie cu o temă generoasă, o seară de excelenţă, , atitudine caritabilă, gesturi emoţionante, iată cuvintele care caracterizează cel mai bine Balul de Caritate Lions Oradea 2012. Eveniment găzduit, pe măsura blazonului leilor orădeni, la Restaurantul Palazzo. A fost cea de-a XII-a ediţie a evenimentului, o adevărată gală dedicată excelenţei.

Gazda balului a fost preşedinta Lions 22, doamna Olimpia Mintaş. Peste 200 de oameni de afaceri au răspuns invitaţiei de a se alătura unei cauze nobile. Sute de obiecte de la genţi, la antichităţi au fost scoase la licitaţia organizată în cadrul balului.Multe din lucrările oferite pentru licitaţie au fost tablouri ale pictorilor orădeni, din dorinţa organizatorilor de a-i promova pe artiştii locali. Printre participanţi s-au aflat : fostul ministru al Sănătăţii Cseke Attila, însoţit de frumoasa sa parteneră, Zoia Bitea, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică, preşedintele CNIPMMR Ioan Mintaş, senatorul Ioan Mang, directorul adjunct al Companiei de Apă Oradea, Claudiu Pop, Maria Avrigeanu, Camelia Păşcui, avocatul Florina Faur, membre ale Lions 22 Oradea.

„Din fondurile adunate vom acorda unsprezece burse studenţilor meritorii care au deschidere spre voluntariat. Totodată, vom susţine tradiţionala tabără pentru copiii diabetici”, spune Olimpia Mintaş. La eveniment a fost prezentată Lara Bălaj, fetiţa din clasa a VI-a de la Liceul de Arte, câştigătoare a afişului pentru pace . Lucrarea a fost trimisă şi în Districtul Lions din SUA şi a obţinut unul dintre cele 23 de premii acordate de organizatori şi selectată din mii de lucrări. De altfel, una dintre lucrările executate de Lara Bălaj, o icoană a fost achiziţionată, la licitaţie, pentru 650 lei.

Veronica Bursasiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !