Bani europeni pentru bihoreni

De Simona Albinaru
Banii aşteaptă să fie ridicaţi
Banii aşteaptă să fie ridicaţi
Bihorenii pot depune în prezent dosare de finanţare în cadrul Măsurilor 41 -Implementarea strategiilor de dezvoltare locală şi 421 -Implementarea proiectelor de cooperare.

Aceste două sesiune de primire a cererilor de proiecte sunt permanente. Pentru Măsura 41 – Implementarea strategiilor de dezvoltare locală depunerea proiectelor se va face la sediul OJPDRP Bihor în intervalul orar 09:00 – 14:00. Solicitantul de finanţare trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent măsurii de finanţare în care se încadrează proiectul.

Fondurile disponibile pentru această măsură sunt de 176.687.609 euro. Suma maximă nerambursabiă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect din cadrul Măsurii 41 este de 200.000 de euro.

Fonduri europene

Fondurile disponibile pentru Măsura 421 -Implementarea proiectelor de cooperare sunt de 8.879.074 euro. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect din cadrul acestei măsuri este de 200.000 de euro.

Prin Măsura 421 se vor finanţa proiecte de cooperare ca modalitate de a extindeexperiențele locale pentru îmbunătăţirea strategiilor locale, de a permite accesul la informații şi idei noi, de a face schimb de experiență și de a învăța din experiența altor

regiuni sau țări, de a stimula și sprijini inovația, de a permite dobândirea de competențe și îmbunătățirea lor.

Prin intermediul acestei măsuri 421 se vor finanța proiecte de cooperare transnațională între România și alte state membre sau terțe și inter-teritorială, în cadrul României, între GAL-uri și alte grupuri/parteneriate care funcționează după principiul LEADER, parteneriate public-private.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !