Bani pentru bunastarea pasarilor

De Simona Albinaru
Păsări crescute în condiţii bune
Păsări crescute în condiţii bune
Termenul limită de depunere pentru această măsură este 18 ianuarie.

Ca urmare a aprobării Ordinului ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr.264/2012, termenul de depunere a cererilor de ajutor privind măsura 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor pachetul b) păsări este 18 ianuarie 2013, inclusiv.

Acest sprijin poate fi solicitat de exploataţiile comerciale din sectorul de creştere a păsărilor, autorizate sanitar veterinar, care îşi asumă, în mod voluntar, angajamente în favoarea bunăstării animalelor pentru o perioadă de minim cinci ani de la data de 18 ianuarie 2013.

 Depuneri

Solicitanţii acestei măsuri care au sediul social pe raza teritorială a judeţului Bihor pot depune cererea de ajutor pentru toate exploataţiile autorizate la centrul judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Bihor, str Matei Corvin, nr. 1, Oradea

Beneficiarii măsurii 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachetul b) – păsări, care au depus cereri de ajutor la Centrul judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură până la data intrării în vigoare a prezentului act normativ vor actualiza angajamentele în conformitate cu prezentul ordin.

Plata se va acordă doar pentru acele angajamente care depăşesc cerinţele minime, care prezintă nivelul de referinţă neremunerat, considerat drept punct de pornire pentru elaborarea plăţilor compensatorii. De asemenea, informăm solicitanţii că în cazul schimbării tehnologiei de creştere a păsărilor au obligaţia să notifice în scris Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură acest lucru în termen de 10 zile lucrătoare de la data schimbării acestei tehnologii.

„Reamintim potenţialilor beneficiari că, până la 31 ianuarie 2013 inclusiv, se depun cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul IV / 2012. Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă (stabilită la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură. Valoarea accizei decontate este, pentru anul 2012, de 1,2686 lei / litru de motorină”, a precizat Florian Pavel directorul executiv APIA Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !