Barman, ospătar, bucătar în Germania

De Dan Birta
Barman, ospătar, bucătar în Germania
Ospătarii, bucătarii şi barmanii cunoscători ai limbii germane se pot angaja în Germania.

EURES România dispune de 40 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să lucreze sezonier în Germania, pentru o perioadă de opt – nouă luni. Compania germană Europa Park, McDonald’s şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (10 posturi), ospătar (10 posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (10 posturi), barmam ( 10 posturi).

Condiţii

Pentru ocuparea posturilor anunţate sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune de limba germană (nivel B1/B2).

Programul de lucru este cu normă întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Bihor, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM Bihor pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Pentru înscrierea în baza de date sunt necesare următoarele documente: cerere tip (se completeaza la sediul AJOFM), copie a actului de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni); CV model Europass în limba germană; cazier judiciar în original (termen de valabilitate 6 luni) şi adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !