Beatrice, în topul celor mai influente femei din blogosferă

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
Beatrice, în topul celor mai influente femei din blogosferă
© Foto: beautifybybeatrice.ro
A fost dat publicităţii Top 30 al celor mai influente bloguri de fashion/beauty.

Blogul frumoasei orădence Beatrice Szuhai se află în top. Pe blogul ei, beautifybybeatrice.ro nimic nu e la întâmplare. Fire organizată, orădeanca se mândreşte cu faptul că blogul său are în spate o strategie bine gândită. Şedinţele foto de pe blogul lui Beatrice au la bază concepte, iar fotografiile sunt de o calitate superioară. „Îmi place să ţes poveşti în jurul lor şi cred foarte mult în ideea de produs complet. Adică un proiect trebuie să exceleze din toate punctele de vedere: vizual, textual”, spune frumoasa bloggeriță.

Aşa cum spun şi autorii topului de la revistabiz.ro, „nişa blogurilor dedicate acestui domeniu a crescut puternic de la an la an şi este, în prezent, una dintre cele mai puternice în blogosfera românească. Deşi în ultima vreme s-a dezvoltat şi către zona ecommerce, performanţa principală a bloggerilor din această zonă o reprezintă intrarea cu succes şi pe piaţa internaţională. În plus, comunitatea de beauty&fashion din blogosferă ştie să anime cel mai mult Instagram-ul românesc”.

Foto: beautifybybeatrice.ro Foto: beautifybybeatrice.ro ©

În lumea lui Beatrice

Doar pe una dintre reţelele de socializare blogul orădencei se apropie de 40.000 de like-uri.

Ascensiunea lui Beatrice în blogosferă e uimitoare. „Am început să scriu pe blog în ianuarie 2014 din dorinţa de a împărtăşi şi cu alţii pasiunea mea pentru modă, stil, eleganţă şi frumuseţe în general. Am observat că multe prietene începuseră să îmi ceară sfaturi în materie de vestimentaţie şi am descoperit astfel că moda este un domeniu la care mă pricep”, spune Beatrice.

Bloggeriţa mărturiseşte că în lumea pe care şi-a construit-o în mediul virtual şi-a dorit să „se regăsească exclusiv lucrurile frumoase pe care le-am întâlnit odată cu trecerea timpului şi înaintarea într-o carieră care este legată inevitabil de marile mele pasiuni: moda, călătoriile, arta şi cărţile bune. În plus, cred foarte mult în puterea lucrurilor mărunte. Cred ca un buchet de trandafiri îţi poate face ziua mai frumoasă. Că nişte perle sidefii aşezate lângă o rochie creează o imagine seducătoare. Că pantofii memorează toţi pasii pe care i-ai făcut încălţată cu ei şi au puterea de a-ţi reaminti cele mai frumoase momente. Şi mai cred că tu şi cu mine ne vom înţelege de minune”.

Beatrice Szuhai nu se află la prima performanţă ca blogger. Anul trecut, beautifybybeatrice.ro a avut patru nominalizări la Digital Divas un eveniment extrem de important pentru toate bloggeriţele din România. A fi fashion sau beauty blogger şi a câştiga un premiu la acest eveniment este echivalentul unui Oscar în cinematografie. La nivel simbolic, desigur. Blogul gestionat de frumoasa Beatrice Szuhai, imaginea Lotus Center, Beautifybybeatrice a primit patru nominalizări la: Best Use of Photography in Blogging, Best Instagram, Best Newcomer Fashion Blog, People’s Choice Awards.