Benvenuti a deschis la Lotus Retail Park al 3-lea magazin din Oradea si al 55-lea din țară!

Benvenuti a deschis la Lotus Retail Park al 3-lea magazin din Oradea si al 55-lea din țară!
Iubitorii pantofilor de calitate au de vineri un nou magazin Benvenuti – în Lotus Retail Park, de pe Bulevardul Decebal. Clienții sunt așteptați într-un spațiu mai mare, modern, cu o expunere ușoară și plăcută a produselor și cu o ofertă de sezon mult mai bogată.

Noul magazin Benvenuti este magazinul cu numărul 55 al companiei Benvenuti și este cel de-al doilea magazin în noua imagine, în noul concept store Benvenuti, în care modificările sunt majore.

,,Am încercat să alternăm elemente de volumetrie și cromatică astfel încât și produsele să fie evidențiate mai bine și să fie un ambient cât mai plăcut. Din acest sezon avem un grup nou de producători foarte buni de încălțăminte, care sunt destul de ușor de identificat prin stiluri diferite și noi de produse.

Întâlnim produse mai fashion, un nou grup de produse fashion și tinerești, care au plăcut foarte mult. Întâlnim toate produsele și structurile de încălțăminte necesare în garderoba fiecăruia în acest sezon de toamnă-iarnă.

Cei patru asociați Benvenuti: Gabriel Țepelea, Dan Pavel, Adrian Certezeanu și Adrian Câzu ©

Ceea ce este important pentru sezonul rece în care am intrat, este să știm cum să ne încălțăm. Cel mai important în momentul de față pentru încălțămintea de piele este să știm să ne alegem talpa. Adică, să fie o talpă dintr-un material termo-rezistent sau cu un coeficient termic ridicat, care ține căldura piciorului, care nu lasă să pătrundă frigul”, a spus Dan Pavel, general manager Benvenuti.

Pentru aceasta, personalul Benvenuti este instruit de ani de zile să consilieze clienții, să le dea cele mai bune sfaturi:

,,Mai important decât blana călduroasă, căptușeala, este structura tălpii. Ea trebuie să fie ori din cauciuc natural ori din TR ( teromorezistentă). Cu cât talpa este mai groasă, cu atât și rezistența la frig este mai mare, conferind un confort suplimentar piciorului”, a explicat Dan Pavel.

EM4_1059

Noul magazin este situat într-o zonă comercială modernă, cu spații de parcare generoase, foarte la îndemâna jumătății de Vest a orașului. Cu siguranță că, treptat, locuitorii din Rogerius, Decebal și Ioșia, vor prefera să vină la noul magazin din Lotus Retail Park.

,,Datorită acestui magazin compania noastră a depășit numărul de 500 de angajați”, a anunțat Dan Pavel în cuvântul de deschidere, după care a mulțumit celor cu care a lucrat la amenajarea în timp record a acestui spațiu care se ridică la standardele Benvenuti.

Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/BenvenutiRomania/ și https://www.benvenuti.ro/

Advertorial! Hb: 1495000Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !