Benvenuti te invită să “pășești relaxat” și în această iarnă

Reactualizat la:
Benvenuti te invită să “pășești relaxat” și în această iarnă
Pentru că fiecare zi e un pas înainte in afirmarea ta personală, pentru că dincolo de idei geniale, imaginea ta contează, pentru că primele 30 de secunde sunt vitale, vino la Benvenuti și acordă-ți șansa de a „păși relaxat”!

Stilul acestui sezon Benvenuti, intens și extrem de variat, tranzitează de la modelele de inspirație masculină, la pantofii cu toc, office și extrem de feminini, de la ghetele flat cu accesorii și detalii biker, până la botine cu toc subtire și vârf ascuțit.

Colecția destinată bărbaților, la fel de bogată și diversă, explorează atât neconformismul studiat al individului modern cât și eleganța lui clasică. Tălpile reliefate, elemente de influente rock ți punk sunt completate prin sobritatea si acuratetea liniilor clasice, creionând un stil extrem de fresh și masculin.
benvenuti 2

Și, fie că vorbim, despre modele elegante, caracterizate prin simplitatea inspirata a liniilor, despre articole casual sau smart casual, dominate de caracterul versatil și adaptabilitate, produsele Benvenuti combină atenția și grija în ceea ce priveste design-ul și producția acestora cu cele mai noi și fresh trend-uri din domeniu.

Astfel, produsele Benvenuti, întrunesc, cu fiecare nouă colecție, caracteristici ideale: calitate datorată materialelor de excepție și modului atent de fabricare, design inovator, original și, implicit comoditate.

benvenuti 1

“………………Și pentru că ne dorim ca Sărbătorile tale să fie cu adevărat fericite și relaxate, Benvenuti te asteaptă cu reduceri de până la 40% la întreaga gamă de încălțăminte și poșete pentru sezonul de iarnă, ca să poți dărui și să îți poți dărui relaxat, tot ceea ce îți dorești.
benvenuti ……. pășește relaxat..!!!

 

Pentru mai multe detalii http://www.benvenuti.ro/

 

 

Advertorial!

Taguri: ,