„Biblioteca vie” la Bookafe

„Biblioteca vie” la Bookafe
Clubul IMPACT al Liceului de Arte Oradea, în parteneriat cu Asociatia Art Fusion Bucureşti, Fundaţia Noi Orizonturi şi Asociaţia Filantropia Oradea organizează „Biblioteca vie” în cadrul campaniei naţionale antidiscriminare: ,,Fii parte la Diversitate!”.


„Biblioteca vie” este un concept nou, o alternativă la biblioteca clasică, în care cărţile sunt oameni, cu experienţe de viaţă deosebită, iar cititorii vor descoperi idei, frânturi de viaţă şi informaţii noi nu prin lectură, ci ascultând şi dialogând în mod direct cu autorii cărţilor.
Menţionâm câteva titluri de cărţi, care aşteaptă să fie ,,împrumutate” şi care vă invită să le ,,cititi”: Mama mea – de la Şimleu la Auschwitz; Persoană cu sindrom Down; O viaţă pe scenă; Anticul; Persoană de etnie rromă; Tânăra evreică în Oradea; Sportivă de performanţă; Evenimente de pe strada radio; În spatele măştii.

Scopul proiectului este promovarea diversităţii, a non-discriminarii şi a diaogului, pentru a implica tânăra generaţie în acţiuni de voluntariat şi de respect pentru valorile comunităţii. Evenimentul va avea loc în zilele de 8,9,10 şi 11 decembrie 2014, între orele 14:30-18:00 la Bookafe Oradea, strada Nicolae Jiga, nr.25. Proiectul „Fii parte la Diversitate! este finanţat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România (vezi site oficial fondong.fdsc.ro). Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați eeagrants.org.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !