Bilete de tratament doar în bazele Casei Naţionale de Pensii Publice, celelalte în aşteptare

De Dan Birta
Reactualizat la:
Bilete de tratament doar în bazele Casei Naţionale de Pensii Publice, celelalte în aşteptare
Pentru biletele de tratament în alte baze decât ale Casei Naţionale, licitaţiile sunt în desfăşurare.

În curând începe luna mai şi biletele de tratament prin Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Bihor sunt doar pentru bazele care aparţin de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP). Pentru celelalte baze de tratament mai trebuie aşteptat. De vină este bugetul care s-a votat mai târziu.

„Sperăm ca în partea a doua a lunii mai să avem bilete de tratament disponibile şi în alte baze de tratament. Pentru anul acesta, bugetul a fost votat cu întârziere şi trebuie organizate licitaţii pentru atribuirea biletelor”, a declarat Carmen Polman, directorul executiv adjunct al CJP Bihor. În cel mai fericit caz, dacă nu vor fi contestaţii, vor fi bilete de tratament şi în alte staţiuni balneare la sfârşitul lunii mai. În caz contrar, de abia în luna iunie. „Avem multe solicitări de bilete de tratament pentru Băile Felix, dar momentan suntem în stand by”, a mai spus Carmen Polman.

Seria a V-a

Deocamdată, pentru seria a V-a, începând cu data de 7.05.2017, Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 95 de bilete de tratament pentru staţiunile Băile 1 Mai, Geoagiu Băi, Covasna şi Moneasa. Biletele se pot ridica de la sediul instituţiei, zilnic, de luni până joi între orele 8:00-14:00, iar vineri între orele 8:00-13:00, până în data de 02 mai, ora 14:00. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de 03 mai, ora 8:00.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii aprilie 2017 (copie şi original), precum şi biletul de trimitere – formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !