Bilete de tratament şi pentru Băile Felix

De Dan Birta
Bilete de tratament şi pentru Băile Felix
Circa jumătate din biletele de tratament sunt pentru staţiunile din judeţ.


Bihorenii care au depus cerere pentru bilete de tratament în staţiunea Băile Felix le pot ridica de la Casa Judeţeană de Pensii Bihor. Bineînţeles, cei care se încadrează în criteriile de punctaj. După rezolvarea contestaţiilor depuse de o firmă, Felixul revine cu bilete de tratament pentru asiguraţii şi pensionarii bihoreni.

Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un număr de 310 bilete de tratament pentru seria a 8-a, începând cu data de 08.06.2015 pentru următoarele staţiuni: Amara, Băile 1 Mai, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Băile Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Moneasa, Neptun, Olăneşti, Ocna Şugatag, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Stâna de Vale, Techirghiol, Tinca, Tuşnad, Vatra Dornei. Biletele se pot ridica de la sediul instituţiei, zilnic, de luni până joi între orele 8:00 -15:00, iar vineri între orele 8:00-14:00. Ultima zi de ridicare a biletelor aprobate este miercuri, 3 iunie 2015, ora 11:00, iar redistribuirea biletelor rămase neridicate se va face joi, 4 iunie 2015, ora 8:00.

În judeţ

Potrivit directorului executiv al CJP Bihor, Leontin Ţîrle, cele mai multe cereri pentru bilete de tratament depuse de asiguraţii şi pensionarii din judeţ sunt pentru judeţul Bihor. „Circa jumătate din numărul biletelor de tratament primite sunt pentru Băile Felix, Băile 1 Mai, Tinca şi Stâna de Vale”, a precizat directorul executiv al CJP Bihor. Cu toate acestea, pentru Băile Felix au fost primite doar 50 de bilete de tratament, deşi solicitările au fost mai mari. „Felixul este o staţiune foarte solicitată la nivel naţional. Din totalul de 200 de bilete noi am primit circa un sfert”, spune Leontin Ţîrle.

Este posibil ca Bihorul să mai primească bilete de tratament pentru Băile Felix la redistribuire, existând pensionari şi asiguraţi din judeţe mai îndepărtate care preferă bilete de tratament pentru staţiunile mai apropiate de domiciliul lor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !