Bolizi la Aeroportul Oradea

6Comentarii
Bolizi la Aeroportul Oradea
Başi suficienţi cât să îţi întoarcă stomacul pe dos, caroserii pictate cu pricepere, fete cu ţinută „decapotabilă”, motoare încinse şi calate, plus o mare de oameni, adunate duminică pe pista Aeroportului Oradea, în cadrul primului spectacol auto-moto de gen al anului.  Bolizi la Aeroportul Oradea II 21.05.2006 Bolizi la Aeroportul Oradea III 21.05.2006 Bolizi la Aeroportul Oradea IV 21.05.2006 video video video video video video video video video video

„Cu ăia care au o maşină cu 150 de cai nu aş discuta, nici cu ăia de au 200. Aş tura-o la maxim în treaptă inferioară de viteză. Riscul e să-i zboare pistoanele prin capotă. No şi ce problemă? O bag în atelier şi o repar!”, ne-a spus prietenul unui concurent. „Auto-Moto Show 2006” le-a propus împătimiţilor de cai putere să-şi dezlănţuie energia comprimată sub capotă, în curse de acceleraţie pe distanţa de 400 m, totul într-un cadru legal şi fără teama de repercursiuni din partea Poliţiei. Cursele s-au desfăşurat în sistem eliminatoriu, învingând maşina care s-a impus de două ori din trei dispute, şi pe clase, diferenţiate în funcţie de capacitatea motoarelor. Ambiţiile mari şi talentul pe măsură au fost răsplătite de organizatori cu premii în bani, diplome şi cupe, dacă cumva sentimentul de a fi dovedit celorlaţi că eşti cel mai rapid pilot nu ar fi fost suficient.

Spectatorii au putut admira şi câteva maşini şi motociclete „preparate” în atelierele autohtone de tuning, dintre ele remarcându-se Mitsubishi-ul Eclipse a lui Ervin de la Crazi Design şi Tico-ul lui Schuli, unele dintre cele mai premiate maşini modificate din ţară.

La manifestare au fost prezente şi câteva firme specializate în accesorii pentru auto şi pentru motociclete de la standurile cărora cei interesaţi au putut chiar să achiziţioneze produsele râvnite.

Ovidiu Morcan6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor