Bucurie pentru bunicii din Popeşti şi Ciutelec

De Veronica Bursaşiu
Bucurie pentru bunicii din Popeşti şi Ciutelec
Corul General Traian Moşoiu aduce în fiecare an bucurie pe chipurile bunicilor din căminele Popeşti şi Ciutelec.

Concertele corului condus de Teodor Abrudan sunt deja o tradiţie. Atunci când se apropie Sărbătoarea Crăciunilor prezenţa artiştilor e aşteptată cu bucurie şi emoţie. S-a întâmplat şi în acest an, când bunicii din Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Popeşti nu mai pregetau să-şi exprime mulţumirea şi bucuria de a primii colindătorii.

„Sunt K.A internată din 2004 la Unitatea de Asitenta Medico-Sociala din Popesti şi am participat la toate spectacolele la care a cântat acest cor. Ne bucurăm că acest cor este alături de noi, la aproape toate evenimentele sărbătorite aici. De fiecare dată artiştii dau dovadă de multă empatie, se prezintă elegant, ceea ce pe noi bolnavii ne ajută să mai uitam de vârstă şi de problemele de sănătate.

cor

Repertoriul de cantece , romanşele şi fragmentele din opere diverse, sunt mereu alese în mod potrivit cu evenimentul sărbătorit. Aşa se întâmplă şi cu colindele. Iar faptul că suntem invitaţi şi noi să cântăm alături de acest cor minunat, ne bucură şi mai mult.Este un lucru frumos din partea lor, că abordează şi un repertoriu internaţional, după preferintele noastre,cântecele fiind mereu cu acompaniament.
Pentrun noi aceste spectacole susţinute de acest cor ne aduc un spor de linişte şi căldură sufleteasc…”.

La rândul său, domnul Teodor Abrudan a ţinut să mulţumească pentru primirea de la Popeşti doamnei director dr. kekedi Iudith , dar şi directorului Centrului Judeţean pentru Cultură Bihor Lucian Silaghi pentru sprijinul acordat corului să ajungă în judeţ.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !