Bune practici pe piaţa produselor

De Dan Birta
Angajatorii prezenţi la sesiunea de la ITM Bihor
Angajatorii prezenţi la sesiunea de la ITM Bihor
ITM Bihor a organizat miercuri, 30 octombrie, o întâlnire cu producătorii, importatorii şi distribuitorii.

În cadrul întâlnirii a avut loc o sesiune de informare privind bunele practici şi noutăţile legislative referitoare la punerea pe piaţă a produselor. Manifestarea a avut loc în cadrul „Săptămânii europene a securităţii şi sănătăţii în muncă”. De asemenea, a fost prezentată analiza activităţii ITM Bihor în trimestrul III 2013.

Sorin Bodea, inspector în cadrul ITM Bihor a prezentat celor prezenţi Decizia CE 768/2008 privind un cadru comun pentru comercializarea produselor. Astfel, au fost prezentate celor prezenţi actele normative controlate de către Inspecţia Muncii, dar şi condiţiile de introducere pe piaţă a produselor.

Inspectorul şef adjunct Nicolae Hoduţ a vorbit despre participarea ITM Bihor la Conferinţa jubiliară a Inspecţiei Muncii – Securitate şi Sănătate în Muncă , care a avut loc la Sibiu în perioada 21 – 23 octombrie 2013, conferinţă la care au participat invitaţi din zece ţări. „Cu această ocazie, ITM Bihor a prezentat lucrarea: «Cerinţele esenţiale de securitate şi sănătate a maşinilor – sursă pentru evaluarea riscurilor», lucrarea care s-a bucurat de aprecierea celor prezenţi”, a declarat Nicolae Hoduţ.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !