„Bursa generală” şi „Bursa absolvenţilor”, în aprilie şi octombrie

De Simona Drimbău
„Bursa generală” va avea loc în 12 aprilie
„Bursa generală” va avea loc în 12 aprilie - © FOTO: JB
Şanse de angajare pentru bihorenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să-şi schimbe job-ul.

Au fost stabilite datele la care se vor ţine „Bursa generală a locurilor de muncă”, respectiv „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”. Potrivit informaţiilor primite de la AJOFM Bihor, „Bursa generală a locurilor de muncă”, al cărei obiectiv principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți, va fi organizată în data de 12 aprilie 2019..

„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”, dedicată tinerilor absolvenţi, având drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici, se va desfăşura în data de 18 octombrie.

„La nivel județean, în funcție de evoluţia pieţei muncii locale, de condițiile locale și de solicitările agenților econmici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate”, ne-a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Oradea Job Expo şi TdC

Următorul târg de locuri de muncă este OradeaJobExpo, organizat de Inform Media Press, editor al Jurnalului Bihorean, Bihari Naplo, Bihon.ro şi Erdon.ro. Evenimentul se va desfăşura sub cupola Era Park, în data de 22 martie 2019, între orele 9:00 – 19:00. Până în prezent şi-au anunţat prezenţa 20 companii cu activitate în domeniul automotive, tâmplărie, mase plastice, IT, construcţii, comerţ şi HORECA, dar lista rămâne deschisă. Sunt oferite peste 750 de locuri de muncă.

Un alt eveniment de gen, devenit tradiţie, este Târgul de Cariere. Acesta va fi organizat la Oradea în data de 5 aprilie, între orele 11:00 – 19:00, la Trade Center.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !