Caba Sorin Mihai a preluat șefia ISU Crișana

1Comentariu
Inspector șef Caba Sorin Mihai
Inspector șef Caba Sorin Mihai
Începând de la 1 iunie, colonelul Caba Sorin Mihai a fost numit inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor.

Colonelul Caba Sorin a fost numit în urma promovării examenului pentru ocuparea postului de inspector șef, organizat la Bucureşti, în luna mai.

Până la această dată, colonel Caba Sorin Mihai a deţinut funcţii de execuţie şi de conducere în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana”, parcursul profesional în cadrul instituției pompierilor bihoreni pornind de la Ofițer 1 și Ofițer specialist II – prevenirea situațiilor de urgență și continuând cu funcția de împuternicit prim – adjunct și ulterior, prim – adjunct al inspectorului șef, iar în intervalul 2012 – 2013, respectiv în perioada 01.12.2016 – 01.06.2017 a fost împuternicit să asigure comanda inspectoratului.

Colonel Caba Sorin Mihai este căsătorit şi are doi copii. De profesie ofiţer, absolvent al Institutului Militar de Radiolocaţie “Avram Iancu” din Braşov, a urmat de asemenea, cursurile universitare la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Tehnice Cluj Napoca, cursurile de master la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universitaţii Oradea şi cursurile postuniversitare la Facultatea de Instalaţii a Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti. Noul şef al instituției a îmbrăţişat cariera militară în structurile Ministerului Apărării Naţionale începând cu anul 1996, activitatea acestuia în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” începând în anul 2007.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor