Cadrele medicale au iesit la jogging

Reactualizat la:
Cadrele medicale au iesit la jogging
Medicii şi asistentele de la Spitalul Curteanu au marcat original Ziua Sănătăţii.

În jur de 80 de medici, asistenţi, dar şi studenţi ai doctorilor de la Spitalul Municipal Dr. Gavril Curteanu au marcat în mod aparte Ziua Mondială a Sănătăţii, sărbătorită anual la 7 aprilie.

Dr. Ritli Ladislau, medic hemato-oncolog a avut ideea marcării acestui eveniment prin „punerea în mişcare a cadrelor medicale”, Mai exact. Reputatul medic s-a gândit că ar fi oportun ca halatele albe de la Curteanu să dea exemplu concetăţenilor prin organizarea unui cros al sănătăţii.

Cros-ul, o iniţiativă bună

Managerul spitalului, dr. Ovidiu Pop, a îmbrăţişat iniţiativa doctorului Ritli, iar cadrele medicale au răspuns pozitiv. Astfel, joi la ora 10:00, în jur de 80 de angajaţi ai Spitalului Curteanu, echipaţi în majoritate cu tricouri albe, însemnate cu Ziua Sănătăţii au alergat în jurul Parcului Brătianu.

Startul cros-ului a fost dat în curtea Dispensarului TBC de lângă Hotelul Continental, la cros participând chiar şi medicii care nu au mai avut timp să se echipeze corespunzător după raportul de gardă de dimineaţă.

De menţionat atmosfera relaxantă şi de bună înţelegere dintre toate cadrele medicale şi şefii spitalului, sentimente „trădate” de zâmbetele de pe feţele participanţilor.

Diplomă haioasă

La finalul cros-ului, toţi participanţii au primit, simbolic, câte o diplomă, pe o coală ministerială pe care erau însemnate următoarele: Se acordă cununa de lauri şi felicitările noastre titularului acestei diplome, care a parcurs distanţa stabilită de conducere, alergând sau mergând pe jos (uneori chiar în patru labe), fără să trişeze, demonstrând efectele benefice ale mişcării în aer liber, în folosul poporului şi nu în ultimul rând spre propria-i distracţie”.

O.Ş.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !