Calatoreste din iarna in vara

Calatoreste din iarna in vara
Sri Lanka – o destinatie mai putin cunoscuta pe piata din Romania dar care incepe sa fie la cerere tot mai mare an de an.

Situata in Oceanul Indian , Sri Lanka este considerate una din cele mai exotice destinatii . Gama varianta de peisaje, multitudinea locurilor de vizitat, hotelurile construite pe malul oceanului,viata de noapte , face din aceasta o destinatie recomandata atat tinerilor doritori de distractie, tinerilor aflati in luna de miere, familiilor cu copii si seniorilor. Plajele sunt foarte diferite, de la plaje late cu nisip fin auriu pana la plajele pe alocuri stancoase de care se izbesc valurile ,ofera un peisaj de vis.

Sri Lanka este o tara a contrastelor . Capitala acesteia, Colombo, oras modern cu cu hoteluri si magazine de lux, cu un trafic demn de o metropola si micile statiuni ,foste sate pescaresti, raspandite pe malul Oceanului te plimba parca in timp.

Pe tot teritoriul insulei se gasesc temple Buddhiste si Hinduse,acestea din urma intrecandu-se in arhitectura si colorit. Unele din cele mai frumoase statui ale lui Buddha le putem gasi tot aici ,prin orase, sate,pe campuri, la poalele muntilor cat si pe stanci.

Sri Lanka se lauda cu unele din cele mai frumoase fresce rupestre situate la DAmbulla, iar Sigiriya, Stanca Leului este considerate cea de-a 8-a minune a lumii antice.

Sudul insulei ofera plaje superbe ,presarate cu stanci pe malul carora sunt hotelurile de lux unde poti servi micul dejun in bataia valurilor. Una din cele mai renumite statiuni din zona fiind statiunea Gale, fost oras portughez care ofera o gama larga de activitati atat culturale cat si sportive,si organizeaza nunti ,hotelurile fiind incadrate intrun peisaj de vis.

Cea mai buna perioada pentru a petrece un concediu de neuitat in aceasta minunata tara este luna Februarie, luna indragostitilor. Cei care viziteaza acele locuri mistice nu le voi uita niciodata.


P1020376

Turistii pot opta pentru diverse pachete turistice, de la relaxare pana la combinatii de circuit, safari ,sau o escala de 3 zile in Maldive …..dar despre aceasta a doua perla a Oceanului Indian in urmatorul numar.

Hoteluri recomandate: Jet Wing Lighthouse 5* in statiunea Galle // Hotel Jetwing Beach 5* // Hotel Suriya Luxury Resort 4* .

Transilvania Travel Services va sta la dispozitie cu o gama larga de pachete si hoteluri si nu in ultimul rand cu tarife preferentiale pentru toti iubitorii de aventura . Si nu uita de CArdul de Fidelitate lansat cu ocazia a 15 ani de activitate!

Atunci cand si Serviciul conteaza Nu Numai Pretul !

Helen Pater
Managing Director
Transilvania Travel Services SRL
410032,Republicii nr.31,Oradea,Bihor
tel:00.40.259.447.071; 00.40.259.476.975
email:helen@transilvaniatravel.ro – personal
office@transilvaniatravel.ro – ticketing si transport
ibusz@transilvaniatravel.ro – oferte turistice
www.transilvaniatravel.ro