Campionat naţional de rebus logic on-line

De Crina Dobocan
Stelian-Radu Cacuci
Stelian-Radu Cacuci
Prima ediţie on-line a Campionatului Naţional de Rebus Logic se va desfăşura în vara anului viitor.


Pasionaţii de jocuri logice au un motiv de bucurie. Din 5 ianuarie 2015, încep înscrierile pentru prima ediţie on-line a Campionatului Naţional de Rebus Logic. Competiţia se ve desfăşura în luna august 2015, fiind organizată de Asociaţia Logic Club România.
Potrivit regulamentului de organizare a Campionatului, în competiţie sunt admişi numai concurenţi cu domiciliul în România, indiferent de vârstă, profesie sau sex.

Înscrierile la concurs se pot face până în data de 25 mai 2015, în baza unei solicitări de înscriere făcută pe adresa de email: logic.club@gmail.com.
„Concursul va dura trei ore, iar concurenţii se vor confrunta, în premieră în România, on-line. Accesul la problemele din concurs se va face prin descărcarea lor de pe site şi/sau trimiterea lor pe email, în ziua şi la ora stabilite pentru începerea concursului”, a anunţat Stelian-Radu Cacuci, preşedintele Asociaţiei Logic Club România.

Condiţii de participare

Organizatorii nu au impus nici o taxă de participare la Campionatul Naţional de Rebus Logic, înscrierea la campionat fiind însă condiţionată de redirecţionarea a 2% din impozitul pe venitul obţinut în anul precedent (2014) către Asociaţia Logic Club România.
„Persoanele care, din diferite motive, nu au posibilitatea redirecţionării celor două procente din impozit, pot apela la sprijinul altor persoane, cum ar fi membrii familiei, prieteni, rude, colegi etc.”, este stipulat în regulamentul concursului.

Astfel, înscrierea unui concurent devine efectivă din momentul în care acesta expediază pe adresa de email logic.club@gmail.com o copie în format .jpg (scanată, fotografiată etc.) a fişei care confirmă redirecţionarea a 2% din impozitul pe venitul obţinut în anul 2014 către Asociaţia Logic Club România, având ştampila administraţiei fiscale în a cărei rază domiciliază concurentul.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !