Campionat naţional de rebus logic

De Crina Dobocan
Concurs de rebus logic în august
Concurs de rebus logic în august

Pasionaţii de jocuri logice se pot înscrie la Campionatul Naţional de Rebus Logic.

Înscrierile pentru competiţie au debutat pe 19 ianuarie şi se vor încheia în 25 mai. Acestea se pot face în baza unei solicitări făcute pe adresa de email: logic.club@gmail.com.

Campionatul, organizat de Asociaţia „Logic Club România”, se va desfăşura în luna august. Potrivit regulamentului de organizare a Campionatului, probele vor dura trei ore, iar concurenţii se vor confrunta on-line.

„Accesul la problemele din concurs se va face prin descărcarea acestora de pe site şi/sau trimiterea lor pe email, în ziua şi la ora stabilite pentru începerea concursului. Pentru evitarea anumitor interpretări, precizăm că Asociaţia Logic Club România, membră (cotizantă) cu drepturi depline a World Puzzle Federation (W.P.F.) – Federaţiei Internaţionale de Puzzle, este singura abilitată să organizeze concursuri, selecţii, competiţii etc. sub egida W.P.F. pe teritoriul României”, a declarat Stelian Radu-Cacuci, preşedintele Asociaţiei Logic Club România.

Condiţii de participare

La Campionatul Naţional de Regus Logic pot participa doar concurenţi cu domiciliul în România, indiferent de vârstă, profesie sau sex.

Organizatorii nu au impus nici o taxă de participare la Campionatul Naţional de Rebus Logic, înscrierea la campionat fiind însă condiţionată de redirecţionarea a 2% din impozitul pe venitul obţinut în anul precedent (2015) către Asociaţia Logic Club România sau sponsoriyarea Asociaţiei cu suma minimă de 150 de lei, în perioada de înscriere.

„Persoanele care, din diferite motive, nu au posibilitatea redirecţionării celor două procente din impozit, pot apela la sprijinul altor persoane, cum ar fi membrii familiei, prieteni, rude, colegi etc.”, este stipulat în regulamentul concursului.

Astfel, înscrierea unui concurent devine efectivă din momentul în care acesta expediază pe adresa de email logic.club@gmail.com o copie în format .jpg (scanată, fotografiată etc.) a fişei care confirmă redirecţionarea a 2% din impozitul pe venitul obţinut în anul 2015 către Asociaţia Logic Club România, având ştampila administraţiei fiscale în a cărei rază domiciliază concurentul, sau când pe extrasul de cont al Asociaţiei Logic Club România apare sponsorizarea.

„Acele persoane care în perioada 1 iulie 2015 – 30 iunie 2016 au făcut / fac o donaţie sau sponsorizare către Asociaţia Logic Club România, în valoare de minimum 150 lei, au dreptul de a participa, necondiţionat, la Campionatul Naţional de Rebus Logic 2016. Solicitarea de înscriere rămâne necesară”, se stipulează în regulament.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !