Carduri avantajoase pentru tineri

De Crina Dobocan
Carduri avantajoase pentru tineri
Tinerii pot beneficia de reduceri şi facilităţi prin Cardul European de Tineret – Euro 26.

Tinerii cu vârste între 14 şi 30 de ani pot benefica de reduceri şi facilităţi în diferite domenii de interes (transport, călătorii, vacanţe, cazare, timp liber, cumpărături, cultură) prin Cardul Euro 26.

Cardul Euro<26, în toate formele lui, este o legitimaţie care atestă faptul că posesorul este membru asociat în programul european de carduri pentru tineri (acest program oferă în România peste 1.000 de reduceri şi peste 300.000 în 42 de ţări din Europa). Cardul Euro<26 oferă în România peste 1000 de reduceri la diverşi comercianţi locali, cât şi naţionali şi de talie internaţională. Cardul este valabil timp de un an de zile, indiferent de numărul de ieşiri din ţara ale posesorului.

„Cardul Euro 26 este Cardul European de Tineret recunoscut de Consiliul Europei ca instrument pentru încurajarea mobilităţii tinerilor în Europa. Cardul Euro<26 din România face parte din familia cardurilor europene de tineret care respectă condiţiile de identitate europeană stabilite de EYCA – European Youth Card Association şi există în trei forme (cardul Euro <26, cadrul student euro <26 şi cardul bancar euro <26), toate având înscrise pe faţă logo-ul Euro<26. Acest card este disponibil pentru orice tânăr cu vârsta sub 30 de ani care doreşte să devină membru asociat în programul european de carduri pentru tineri. Acest lucru este posibil chiar cu o zi înainte de a împlini 30 de ani”, a spus Daniela Băltăţescu, consilier în cadrul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Bihor.

Cardul clasic Euro <26 este valabil pentru toţi tinerii cu vârsta între 14-26 de ani, indiferent de statutul acestora. Cardurile sunt valabile un an de la data emiterii şi pot fi obţinute de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, str. Mihai Eminescu, nr.11. Pentru a intra în posesia cardului sunt necesare următoarele documente: poza tip buletin, copie C.I. sau B.I. şi cerere tip pentru emiterea cardului EURO<26.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !