Cărţi în limba română pentru o şcoală din Ungaria

De Simona Albinaru
Reactualizat la:
Cărţi donate
Cărţi donate
Cu ocazia sărbătoririi limbii române, Şcoala Generală bilingvă româno-maghiară din Micherechi-Ungaria a primit în dar de la elevii şi proferorii bihoreni sute de cărţi în limba română.

Astfel, elevii de la Şcoala Gimnazială nr.16 Oradea, Şcoala Gimnazială nr.1 Diosig şi Şcoala Gimnazială nr. 11 Oradea, au organizat o campanie de cumpărare şi donare de cărţi în limba română pentru elevii de la Şcoala din Micherechi.

Elevii de la Şcoala Gimnazialăa nr.16 coordonaţi de dir.adj. Burca Smaranda şi bibliotecar Foghiş Maria au colectat şi donat 350 de cărti. Elevii de la Şcoala Gimnazială nr.1 Diosig coordonaţi de învăţătoarele Iosif Florentina, Rus Ioana, Ilica Rodica, Olah Mirela şi Negrean Emilia au cumpărat şi donat peste 100 de cărţi, iar elevii de la Şcoala Gimnazială nr.11 Oradea coordonaţi de profesoarele Faur Marcela şi Butiri Delia au donat 50 de cărţi.

Au primit diplomele de apicultori

 

Această campanie a fost iniţiată de prof. pensionar Almaşi Gheorghe, care a dus cărţile la Micherechi. Cu această ocazie profesorul Almaşi a înmanat diplomele de apicultor pentru patru cetăţeni maghiari de naţionalitate româna din Micherechi care au urmat cursul de calificare profesională în meseria de apicultor la asociaţia Apibioproduct Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !