Casa de Cultură, licitată

De Veronica Bursaşiu
Casa de Cultură, licitată
Proiect de reabilitare a Casei de Cultură din localitatea Aleșd și transformarea acesteia într-un centru cultural multifuncțional s-ar putea concretiza.

Primul pas a fost făcut. Lucrările au fost scoase pe SEAP. Primarul de Aleşd, Ioan Todoca, după experinţe nefericite pe care le-a avut cu firme constructoare din ţară, lansează public un apel către firmele din Bihor să se înscrie la licitaţii. În această manieră, primarul Aleşdului consideră că lucrările vor fi executate în ritmul propus şi la o calitate corespunzătoare. Casa de Cultură nu e singurul imobil aflat în degradare aflat pe agenda aleşilor din Aleşd.

Imediat după ce a câştigat mandatul de primar Ioan Todoca a iniţiat discuţii cu Ministerul Justiţiei având ca temă situaţia în care se află o altă clădire din centrul Aleşdului, cea menită să adăpostească sediul Băncii Agricole, construcție nefinalizată, care, în urmă cu 12 ani, printr-o hotărâre a Consiliului local al orașului Aleșd, a trecut din domeniul public al orașului în domeniul public al statului, respectiv în administrarea Ministerului Justiției și a Ministerului Public. Tergiversarea alocării sumelor necesare pentru terminarea construcției și amenajarea spațiilor necesare pentru sediile Judecătoriei și Procuraturii din Aleșd au dus la degradarea gravă a clădirii și renunțarea (după atâția ani) la acest spațiu de către cele două ministere.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !