Câștiguri de mii de dolari lunar ca model de videochat la Studio 20 Oradea

Reactualizat la:
Câștiguri de mii de dolari lunar ca model de videochat la Studio 20 Oradea
După primul an de activitate, modelele de la cel mai mare studio de videochat din Oradea se mândresc cu venituri de mii de dolari pe lună.

Studio 20 Oradea a luat ființă în luna martie a anului 2017, fiind cea de-a noua locatie deschisa in cadrul francizei de videochat Studio20. Cele 14 camere elegante, fiecare cu un alt design, de la Camera Balerina la 1000 Nights cu specific arabesc la Princess Room sau Glamour Gold, descriu studioul situat in centrul orasului Oradea.

Folosind echipamente de ultima generatie din punct de vedere tehnic, support 24/7 si experienta acumulata de-a lungul anilor, Studio20 Oradea a devenit intr-un timp foarte scurt etalon de eticheta si glam in ceea ce priveste activitatea de videochat din Vestul tarii.

Studio 20 este cea mai mare franciza internationala de videochat si in acelasi timp primul studio care a primit “Jasmin – GOLD Certificate” la nivel mondial, în Ianuarie 2017. Jasmin si Studio 20 împărtășesc aceeași viziune: videochat-ul glamour, bazat pe comunicare, prietenie si farmec personal.

Una dintre primele modele de la Studio20 Oradea, Anna spune că după nici șase luni de activitate a reușit să ajungă la un venit de 5.000 $/lunar. „Am avut ocazia să vorbesc și cu modele experimentate din București și mi-am dat seama că un model serios, care respectă regulile studioului și ale site-urilor, în 2-3 ani ajunge să câștige până la 10.000-12.000$ pe lună”, a declarat Anna.

„Provin dintr-o familie modestă, părinții mei sunt muncitori dar doream sa pot sa le ofer ajutor. Ca să-i pot ajuta aveam două variante: să plec din țară sau să îmi găsesc un job bine plătit. Actualmente, in Romania e greu de găsit un job cinstit și bine plătit, pentru o proaspătă absolventă de facultate. Așa că am căutat pe intenet posibilități de a câștiga un venit mai consistent. Am gasit articole despre Studio 20 și am zis să-mi încerc norocul. Am aplicat pe site și am fost programată la un interviu. Am fost foarte surprinsă de ambiența placută și de profesionalismul dovedit al angajaților de la Studio 20 Oradea. Ce am discutat la interviu, în nici 3 luni a devenit realitate”, mărturisește Anna.

Viața privată

Anna spune că job-ul ca model la Studio20 Oradea nu i-a afectat viața particulară, ba chiar a avut de câștigat. „Am un iubit care mă susține 100% în ceea ce fac. Știe că nu este un job ușor și că am nevoie de susținerea lui”. Totodată, Anna precizează că datorită veniturilor de câștigate la studio a reușit să se mute din casa familiei intr-un apartament pe care il plateste impreuna cu prietenul ei, și-a achiziționat un autoturism și că acum strânge bani pentru a-si cumpara o casa.

Ofertă avantajoasă

Reprezentanții Studio 20 Oradea au lansat o ofertă extrem de avantajoasă pentru fetele care doresc să înceapă o carieră în videochat. Potrivit acestora, fetelor care nu sunt din localitate li se oferă cazare în primele trei luni, dar și un venit garantat de 1.000 $/lună.

Pe lângă acestea, Studio 20 Oradea oferă cursuri de limba engleză, make-up, dar și ședințe foto constante. Totodată, modelele participă la concursuri periodice la care premiile sunt excursii în lume și diferite premii. „Recent, două fete din Oradea au câștigat o excursie de 10 zile în California”, precizează adminstratorul Studio 20.

„În acest domeniu contează foarte mult prezența de spirit, atitudinea și personalitatea. Dacă doresti să câștigi bani nu e nevoie să arăți ca un model Victoria Secret, e de ajuns să respecți regulile, sa fii ambitioasă și determinată”, precizează adminstratorul Studio 20 Oradea.

Fetele care își doresc o carieră în acest domeniu pot lua legătura cu reprezentanții studioului prin telefon: 0723.082.338 sau pe mail, la oradea@studio20.com. Cerințele pentru un astfel de job sunt seriozitatea și respectarea unui program de lucru de 8 ore/zi, respectiv 40 de ore/săptămână, dar și cunoștințe de limbă engleză la nivel conversațional, urmând a se specializa în cadrul cursurilor oferite în cadrul studioului.

Advertorial! Hb: 968265