Ce trebuie sa faci atunci când constaţi ca a trecut în nefiinţă o persoană dragă în perioada sărbătorilor de iarnă?

Ce trebuie sa faci atunci când constaţi ca a trecut în nefiinţă o persoană dragă în perioada sărbătorilor de iarnă?

Luna Decembrie şi sărbătorile legale de iarnă nu modifică programul de lucru al firmei de pompe funebre SERVICII FUNERARE LUIGI.

Ne puteţi contacta pentru servicii funerare complete şi consultanţă gratuită NON STOP în Oradea pe strada Louis Pasteur (fosta Spitalului), nr.121, iar pe pagina http://www.funerareluigi.ro gasiţi informaţii complete cu produsele şi serviciile noastre sau ne puteţi contacta la următoarele numere de telefon NON STOP:

  • 0753 661 704

  • 0724 809 208

  • 0359 192 661

Aceasta întrebare este cel mai des adresată atunci când cineva trece prin astfel de momente grele din viaţă, cum este un deces. Impactul trecerii în nefiinţă a unei persoane apropiate este extrem de puternic atât la nivel fizic cât şi emoţional, aducând în suflet mult regret. Cel mai tragic şi neasteptat moment este acela când decesul se produce la domiciliu, iar datorită şocului produs, familia poate să nu mai fie capabilă să işi indeplineasca toate sarcinile necesare pentru organizarea funeraliilor, pentru că multe dintre ele refuză să creada ca inevitabilul s-a produs. De aceea SERVICII FUNERARE LUIGI este aici să va sprijine, să vă susţină şi să vă îndrume.

Perioada sărbătorilor de iarnă, luna Decembrie, NU va afecta în nici un fel programul nostru de lucru, vă vom fi alaturi ca şi în celelalte luni ale anului.

Care sunt paşii care trebuie urmaţi pentru realizarea unei înmormântări complete de calitate?

În rândurile de mai jos vă vom detalia ce trebuie să faceţi fără a vă panica în momentul în care cineva drag a trecut în nefiinţă.

Prima întrebare care apare este dacă persoana a avut antecedente medicale şi anume dacă a suferit de vreo boală şi deţine acte doveditoare pentru acea boală.

  • Da, a suferit de o anumita boală, atunci anunţarea poliţiei sau a sălvării nu este necesară, deoarece aceştia nu vă vor elibera CERTIFICATUL DE CONSTATARE AL DECESULUI, acest act fiind eliberat de către un medic legist sau de medicul de familie. În unele cazuri medicii de ambulanţă pot elibera un certificat de constatare al decesului, dar doar după 24 de ore, iar în acest timp trebuie să staţi cu persoana care a trecut în nefiinţă şi să aşteptaţi certificatul, deoarece firma de pompe funebre nu se poate atinge de decedat pentru pregătirea acestuia până în momentul în care nu deţineţi acest certificat. De cele mai multe ori medicii de familie nu doresc nici ei să se deplaseze la domiciliu pentru constatarea decesului, de aceea noi vă recomandăm să apelaţi la orice oră din zi sau din noapte cu incredere SERVICII FUNERARE LUIGI, iar noi vă punem la dispoziţie 24 de ore din 24 un MEDIC CONSTATATOR GRATUIT, precum şi servicii funerare complete.

  • Nu a suferit de nici o boală şi l-aţi găsit decedat în casă sau sunteţi suspicios cu privire la deces, fie prezintă urme vizibile de violenţă pe corp, fie vârsta sa nu depaseşte 60 de ani, vă recomandăm să nu atingeţi persoana decedată şi să anunţaţi imediat POLIŢIA şi AMBULANŢA. Dacă situaţia este una în care moartea este suspectă, se hotaraşte ca persoana decedată să fie transportată de către firma de pompe funebre la Medicina Legală, unde în urma unei autopsii se va stabili cu exactitate cauzele decesului. În acest caz aveţi nevoie de SERVICII FUNERARE LUIGI pentru a efectua în primul rând transportul la Medicina Legală, iar după ce aceştia vor elibera certificatul de constatare al decesului, noi vă vom ajuta să realizaţi o înmormantare completă conform dorinţelor dumneavoastră.

După ce aţi luat legatura cu firma de pompe funebre FUNERARE LUIGI, vă vom trimite o maşina specială pentru transportul funerar, de recuperat decedaţi care va ridica trupul neinsufleţit şi îl va transporta cu echipamentele profesionale funerare, fie la Medicina Legală, fie sa il pregatească pentru înmormântare. Vă recomandăm ca în cazul în care personalul nostru ajunge la dumneavoastră la domiciliu să ii pregatiţi actele doveditoare ale bolii de care a suferit şi hainele cu care doriţi să fie îmbrăcat.

Adresa de e-mail: funerareluigi@yahoo.com

Site: www.funerareluigi.ro

Facebook: https://www.facebook.com/funerareluigi/0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !