Cea mai bună din ţară

De Otilia Șandor
Adina Bîrda, prima în ţară
Adina Bîrda, prima în ţară
Ziua de 29 iunie este din 2004 încoace decretată zi a personalului din sistemul administraţiei penitenciare.

Astfel, la unitatea de detenţie de la Oradea au fost evidenţiaţi şi angajaţii cu rezultate în munca de zi cu zi.

Ca orice astfel de eveniment, marcarea Zilei Penitenciarelor Româneşti de Ziua Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel (serbată vineri, 28 iunie a.c., în avans cu o zi) a debutat cu o şedinţă festivă, în care şeful Penitenciarului Oradea, comisarul şef Ioan Ilea a mulţumit colegilor pentru munca depusă şi responsabilitate. Au fost avansaţi în gradul profesional următor 19 angajaţi şi au fost înmânate diplome celor mai buni angajaţi din unitate, pe sectoare de activitate.

O doamnă

De remarcat că o femeie, nimeni alta decât purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea şi lucrător la Secretariatul unităţii, Adina Claudia Bîrda, a fost desemnată „Cel mai bun lucrător secretariat şi arhivă” din sistemul naţional de penitenciare. De reţinut că de la numirea Adinei Bîrda în funcţia de purtător de cuvânt, survenită nu mult după numirea în funcţie a actualului comandant de la Oradea, imaginea Penitenciarului Oradea s-a dezvoltat mult, prin deschiderea către societatea civilă şi transparenţă fără precedent în activităţile cu deţinuţii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !