Cea mai frumoasa zi din viata

Cea mai frumoasa zi din viata
Curtea Şcolii „Nicolae Bălcescu” a fremătat luni de elevi şi părinţi cu buchete de flori în mâini.

Pentru micuţii din clasa I de la Şcoala cu clasele I – VIII „Nicolae Bălcescu” din Oradea ziua de 12 septembrie 2011 va fi una memorabilă. Conducerea şcolii, cadrele didactice şi elevii mai mari au reuşit să facă din această zi o sărbătoare a boboceilor. Vădit emoţionaţi, micuţii au fost primiţi în careul festiv din curtea şcolii în aplauzele colegilor mai mari şi ale cadrelor didactice ale şcolii.

În timpul festivităţii de deschidere directorul instituţiei de învăţământ, profesorul Ioan Mocan, a anunţat schimbările care vor avea loc în acest an.

Şi pentru că la Şcoala „Nicolae Bălcescu” relaţia elev-părinte-şcoală a fost şi este esenţială, directorul Ioan Mocan le-a reamintit părinţilor cât de important este ca ei să devină colaboratori ai şcolii. În acest fel – este convins profesorul Ioan Mocan, micuţii lor vor deveni OAMENI. Festivitatea de deschidere a anului şcolar a fost intercalată cu momente artistice, susţinute de elevii talentaţi ai şcolii, printre care Ana-Maria Mihăieş, Denisa Ifrim, dar şi elevi din clasele a VIII-a.

După festivitate, boboceii, însoţiţi de învăţătoare, au intrat în sălile de clasă. Aici îi aşteptau pe bănci manualele (abecedarul şi matematica), un ecuson şi dulciuri. Tabla şi perdele au fost împodobite cu flori din hârtie, litere şi cifre vesele. Învăţătoarele le-am zâmbit cald prichindeilor şi le-au spus cu tremur în glas că „de azi înainte vor deveni parteneri”.

C.D.

 

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !